|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
ביקורת חיובית מאוד על חן(kuchi.be)
הבנאדם הוא פשוט אחד מבני האדם הכי ישרים וטובים שאי פעם פגשתי...
הייתי צריך לעשות לו עיצוב לתוכנה שלו... והוא הבטיח לי איחסון עשיתי לו עיצוב כמובן לא סופי ולמחרת הוא אמר לי שהוא לא צריך את העיצוב אבל הוא עדיין נתן לי... אחלה בנאדם... מומלץ להשתמש בתוכנות שלו... |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
מי? חן?....
לאאאא אין מצב..... חחחחחחח זכית להכיר את האחד האנשים, ואחד המתכנתים היותר טובים שפגשתי.. כל הכבוד חן (: |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
:O
מואהאהא תהנה שמע עשית לי באמת משהו יפה אבל לא יצא והשקעת בשבילי והבטחתי קיימתי . נכון שלא יצא שהעיצוב שלך בשימוש אך אכן מעצב ברמה שאין לתאר ! ולמרות שלא התשתמשתי בך מגיע לך על השעות שעבדת בישבילי . תודה לך ![]() כמובן תודה לך ניתאי גם ![]() ולא נישכח את תאי Last edited by Kuchi; 11-10-06 at 20:29.. |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
טוב לשמוע.
|
![]() |
# 5 | |
חסום
|
ציטוט:
![]() אבל זה ידוע שחן בחור נשמה ![]() כפרה עליו עזר לי להעביר את השרתים מ-012 ל-013 ![]() |
|
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אבי עשית לי טיול אז אנחנו שווים
![]() בשימחה אם תצתרך אותי שוב ! תמיד ! |
![]() |
# 7 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
# 8 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אני רואה 31 הודעות
![]() אז מותרר שזה ישאררר בקיצור ידוע ועוד איך ידוע!! חן אחלה איש תמיד אוהב לעזור ולאכול! ( זה לא קשור ) חחח סתם בקיצוררר ידועעע
הוסטסניון
|
זה ידוע...
אחראי פורום
|
נראה אחלה בן אדם, אולי נכיר אותו מתישהו.
|