|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
אשכול הלימוד שלי!!בבקשה כנוס לפה לפחות פעם ביום
שלום לכולם חשבתי טוב והחלטתי שזה האתר מספר אחד בארץ ושפה 100% יוכלו לעזור לי בלמידת העיצוב אתרים אז ככה אני יודע המון דברים בפוטושופ אבל אני עדיין גרוע בקטע של ראיונות ודברים כאלו אז החלטתי במקום ללכת לקנות ספר או משהוא כזה החלטתי לפתוח אשכול שבו כל עבודה שאני עושה אני אפרסם פה אני פתחתי אשכול חדש בגלל שבאשכול הקודם אף אחד לא ענה לי אז פתחתי חדש ואני מאוד מקווה שבאמת כולם יכנסו לפה לפחות פעם ביום כדי להגיד לי משהוא על העיצוב החדש שאני יעשה אני בדרך כלל מוציא ביום 2 עיצובים לשם אימון בלבד ומפרסם אותם פה כבר פירסמתי אם אני לא טוע 4 עיצובים ה-4 היה די טוב אז המה מה שפירסמתי אני מבקש תגובות בונות בבקשה:
1.http://img149.imageshack.us/img149/818/untitled1mb8.jpg 2.http://img122.imageshack.us/img122/2...titled2za9.jpg 3.http://img178.imageshack.us/img178/1...titled1ur7.jpg חדש: 4.http://img172.imageshack.us/img172/6909/siteno5jj6.jpg מקווה להמון תגובות Last edited by חיים; 11-10-06 at 14:26.. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
גם ראיון כשאני ימצא במחשב שלי את הקובץ PSD שלו אני ישנה וגם ישנה פה אתה הקישור אגב הסדר הוא גם לפי התאריכים שהכנתי אותם הכוונה שההכי אחרונה היא הכי חדשה ההכי ראשונה הכי ישנה שלי
עריכה:הוספתי עוד אחד חדש בבקשה תגובות Last edited by חיים; 11-10-06 at 14:26.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
אתה ניגש לעניין בגישה שגויה...
אתה חושב שרעיונות יתפתחו לך לבד בראש... לפעמים מעצבים\אנימטורים\גראפיקאים יושבים ימים ואפילו שבועות תקועים על עבודה כי אין להם רעיון מאיפה להתחיל בכלל! מנסיון! ואם אין לך רעיון אז פשוט אין לך אותו... אל תנסה בכח לגרום להם להגיע... ישיבה של שעות מול המחשב לא תביא לך רעיונות אלה רק תשרוף לך תאים במוח בסופו של דבר... בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
אני מסכים עם דניאל
# 6 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
מכוון שלבחור שפתח את האשכול, לי נראה שלא שאין לו רעיונות, עיצוב טוב יכול להיות גם בלי רעיון, פשוט הוא חסר ניסיון, קודם כל, הגודל שהוא מכין עיצוב, הגודל הכללי בסדר, אבל כל השאר חסרי פרופורצייה בכלל, הגודל של הפתורים/הבאר/וכל השאר, פשוט גדולים, לדעתי אם הוא פשוט יחשוב רגע, ויגיע למסקנה שהוא בעצם מתחיל לא נכון לבנות את העיצוב, אז התקדמנו.. לפותח האשכול, הינה כמה עצות, תנסה לעשות הכל קטן, תראה עיצובים של מעצבים אחרים (אל תעתיק) תראה את הגודל שהם עושים לכל דבר כמו כפתורים/תוכן/באנרים/תפריטים וכד'.. ואם תתחיל לעבוד בצורה כזאת, יש סיכוי שיהיה אפשר לקרוא ל'עיצובים' שלך עיצובים. ושוב, חשוב מאוד שיהיה רעיונות, כל דבר טוב בא מרעיון אחד טוב, השאלה אם אתה יכול לגרום לרעיון לבוא לידי ביטוי בביצוע, ופה זה כבר קשור לכישרון שלך ולידע שלך בתוכנה/תחום. בברכה, לירן Last edited by [Liran]Scan.co.il; 11-10-06 at 15:20.. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
מה הכוונה שלכם את הראיונות אני בכלל הרוב אני מביא ממדריכים אני עושה מדריך ולוקח אחרי זה רק את הצבעים שלו ורוב הפעמים גם איזשהוא חלק מהמדריך למשל החלק העליון או את הבלוקים וככה אני בונה עיצוב אני בכלל לא חושב על זה לפעמים אני מסתכל על אתרים ומשלב כמה עיצובים בייחד גם במקרה כזה אני לא חושב כל הזמן ומה קשור תסוף לך תאים במוח?דבר כזה לא יכול לשרוף תאים במוח אולי אני ישתגע מזה או משהוא כזה אבל זה לא יסרוף לי תאים במוח תהיה רציני קצת
בקשר לתגובה האחרונה אז פשוט שתבין זה לא עיצובים אלו אימונים זה לא ראיונות אני מכין פשוט כמו שאמרתי אני מכין מדיריך ואז ממנו אני מכין איזה עיצוב לפי אותו הראיון כמו במדריך אבל יש כמה עיצובים שהכנתי בלי מדריך בכלל כמו למשל העיצוב הזה עם כפתורים הענקיים העיצוב הראשון אם אני לא טועה זה הוא בקיצור אני מקווה שהבנת Last edited by חיים; 11-10-06 at 15:17.. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ד"א גם אני גר בעפולה, באיזה בצפר אתה לומד? (ברוש?) |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
המבנה בכל העיצובים אותו הדבר, אתה שוגה שוב ושוב, תאריך את העיצוב כדי שיהיה מקום לעוד בלוקים. אם זו תהיה חברת איכסון אתה תצתרך שלוש חבילות פלוס כל מיני בלוקים בצד.
בקשר לבאר - הוא משעמם, תוסיף תמונות עם שקיפות או עם הגוון של הבאר. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
תודה איך לא חשבתי על לשים תמונות עם שקיפות בבאר שככתי מזה לגמריי ראיון טוב מאוד בקשר להאריך יש לך מושג עד כמה?לפחות בערך אתה איזה גודל אתה עושה?בקשר לבית ספר אני לא לומד בעפולה אני לומד במגדל(באסה)
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|