![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
מבקש מפרט ב3000 ש"ח
ערב טוב וחג שמח.
אני אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי להרכיב מפרט למחשב שאני קונה לעצמי. מסך, מקלדת ועכבר כבר יש. רק מארז... ומה שבתוכו. רצוי שיהיה מסוגל להריץ משחקים, ושיהיה בו הרבה נפח הארד דיסק להרבה מוזיקה... תודה רבה מראש למי שיעזור לי להרכיב מפרט. אין לי העדפה בנושא אינטל או AMD כי אני ממש לא מבין בזה אני פונה אליכם שתעזרו לי להגיע להחלטה הנכונה. חג שמח ושנה טובה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
מה זה הרבה נפח?
160 גי'גה מספיק"? |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
הנה מפרט שהרכבתי לך , מדילר של יבואן גדול ומוכר בישראל .. אני נותן לך מפרט של חברת AMD , במידה ותרצה ל INTEL - גם כן אפשרי . מעבד : AMD Athlon 3800+ Dual Core socket AM2 לוח אם : GIGABYTE GA-M55PLUS - S3 G זיכרון : 1Gb (512 X2) KINGSTON DDR2 533Mhz דיסק קשיח : Western Digital 80Gb SATA מארז : Foxconn TLA397 Silver/Black 1x 90 mm CPU V- Tube FSP F400A PSU 20/24 pin סה"כ כולל הרכבת המחשב (עלות 99 ש"ח הרכבת מחשב ) : 2679 ש"ח סה"כ . מדובר במחשב סביר למשחקים שיריץ לך ויסטה (לוח אם מוכן להרצת ויסטה מבחינת גירסאות ) . לא יכולתי להוסיף למעבד יותר חזק וללוח אם יותר טוב רק בגלל ההגבלה בתקציב .. אז מצאתי את עמק השווה בין לבין .. אם אני אוסיף זה כבר יהיה בחריגה . במידה ואתה מוכן לחרוג אני אכין לך דרך הדילר הצעת מחיר נוספת .. עריכה : ניתן להגדיל את נפח הדיסק הקשיח גם ל 160 גיגה ללא חריגה . במידה ותרצה - הדבר אפשרי . זהו בעיקרון. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
עכשיו מסתבר לי שהתקציב עלה ל3500 שקל, ושאני רוצה לפחות 160 ג'יגה ואם אפשר יותר אז גם יופי. אפשר לחרוג טיפה מהתקציב הזה... אז אל תנסה לרדת ממנו בהרבה, אודה לך מאוד אם תוכל לעזור לי לשדרג את זה בצורה הכי טובה שאפשר במסגרת התקציב 3500 ש"ח. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |