![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
מפרט שקניתי
מפרט המוצר:
לוח אם דגם: PC Partner סוג ציפסט: Via Pro מהירות FSB: 800 MHz כ.מסך משולב: VIA UniChrome Graphics128MB כרטיס קול משולב: Intel high definition audio כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI: 2 סה"כ יציאת USB 2.0: 8 סה"כ תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול תמיכה ב-RAID: 0+1 דיסק קשיח יצרן: MAXTOR/SAMSUNG/Hitachi טכנולוגיה: S.ATA נפח איחסון: 80 GB מהירות: 7200 RPM מעבד סוג מעבד: Intel P-4 LGA 775 64Bit דגם מעבד: 524 מהירות מעבד: 3 GHz מהירות FSB: 533 MHz זכרון מטמון cache: 1 MB מארז סוג: ATX כניסות USB מלפנים: 2 כניסות USB מאחור: 2 זכרון נפח: 512 MB סוג זכרון: DDR2 מהירות: 533 MHz כונן סוג כונן: צורב CD-RW 52X32X52 מחיר מחירון שלו 4000 שקל. קניתי אותו ב-1400,ידוע לי שאני צריך לשפר כרטיס מסך לכן רציתי לדעת דרך אגב אני לא מחפש מחשב ב-8000 המחשב הזה למטרת משחקים אשמח גם לקבל המלצה לכרטיס מסך שמתאים למחשב הזה בסביבות ה-500 שקל. תודה,חי.:> |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום
|
לגבי הכרטיס מסך!
תקנה כל דבר אחר שהוא לא גיפורס . אני ממליץ על אטי רדיאון! ממש ממליץ! אם תקנה גיפורס אתה פשוט ממש ממש ממש ממש תתבאס סמוך עליי. ועוד ב 500 שקל בכלל.! מחיר פצצה ![]() בכל אופן מפרט יפה |
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
trenix, אל תקשיב למה שהמשוגע מעליי אמר לך :|
Gforce כרטיסי מסך מעולים! ובקשר למפרט קנית במחיר טוב =] וכרטיס מסך למשחקים אתה לא תמצא ב500₪ |
![]() |
![]() |
# 4 |
עסק רשום
|
אחי אל דבר סתם תעשה טובה אתה סתם תדפוק אותו.
אם היה לך אחד אתה הייתה מבין מה זה או שיש לך ואתה לא ממש מבין איך מנצלים אותו . קיצר תקשיב כך דוגמא מהחיים ..(דוגמא אמיתית.) ליפני כמה חודשים קניתי מחשב חדש עם geforce 7800 אחרי שהיה לי ת 5200 FX טוב אמרתי בטוח זה יהיה הרבה יותר מועיל עם המחיר שהוא עלה לי. קיצר סבבה חזרתי הבית עם המחשב החדש התקנתי וינדוס. התקנתי כל מה שאני צריך.. טוב הלכתי לחבר הבאתי מימנו כמה משחקים חדשים שהבאתי לו ליפני שפרמטתי (ניד פור ספיד מוסט וונטד למשל..) אוקי שיחקתי אצלו קצת דיברנו וזה המשחק עבד חלק פיצוץ יורד גשם אתה חושב זה אמיתי. טוב חזרתי הבית שמח למחשב החדש חבר שלי בא איתי התקנו הכל וזה. טוב התקנתי תניד פור ספיד מה אני רואה? פששש גשם חלקי ? מה היה מטרייה או משהו? הגשם ירד רק מהמכונית שלי. אמרתי טוב נו ניכה זה בטח בעיה התקנתי מחדש לא עוזר התקנתי אצל אחי שיש לו אטי רדיון די ישן אבל אופפפ רואים שם חלק כמו לא יודע מה אין שום בעיה והכול עבד טוב. אז תעשה מה שאתה רוצה אני ממליץ לך לא להתקרב אליהם. נ.ב החלפתי תכרטס מסך שלי בחנות לאטי רדיון אחרי כמה ימים. והמשחק הסתדר פלא פלאים. (אממ ולגבי המשחק אני משתמש ברזולוצייה הכי גבוהה שדורשת יותר מאמץ גדול יותרשל הכרטיס וזה מראה כמה הגיפורס חרא של כרטיס , מצטער על הביטוי ). עריכה: אממ ולא שלא תגיד שהמחשב שלי אולי דפוק. הנה המפרט שלו: 1gb רם 3.2 GHZ לוח אמ של MSI (ממליץ על אסוס עשיתי טעות.) בכל אופן גם אם המוכר ממליץ לך לקחת GFORCE ואתה לא מאמין לי. כך אותו אבל אחרי זה תגיד לי אם אני צודק או לו.. תהנה Last edited by AquaSup; 03-10-06 at 23:53.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
בקשר לבקשה שלך לחזור בי אני לא מתכוון לעשות את זה.
וזה מסיבה אחת פשוטה תגיד מה שאתה רוצה על גיפורס הם אחלה כרטיסים! זה גם תלוי של איזה חברה קנית ואיזה דגם מדוייק כי זה ברור שיש דגמים של readon שיותר טובים מגיפורס וההפך =] |
![]() |
![]() |
# 6 |
עסק רשום
|
אוקיי איך שאתה חושב ,
קיצר אני אמרתי את שלי לילה טוב לכם. |
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
חלאס להספים, כולכם מדברים שטויות וזהו.
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
ואני לא אתנגד לשמוע את דברי החוכמה שלך |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
תודה על תרומתך.
|
aquasup - עדיף לך לא להגיב בפעם הבאה. רק שטויות יוצאות לך מהפה.
הבעייה שדיברת עליה בNFS:MW היא ידועה ויש PATCH שמסדר את זה. אין שום בעייה בכרטיס מסך שלך. וזה טמטום גמור להאשים את כל NVIDIA בגלל באג במשחק במחשב הגרוטאה שלך. לפותח האשכול- מחשב חלש ביותר. לא הייתי קונה אותו גם ב 1K בלבד. זה הדור הישן של אינטל= נעל. עוד משהו, מחיר מחירון של המחשב שלך הוא לא יותר מ-1700. מישהו פה חירטט אותך עם המחיר. ועוד צ'יפסט של VIA...מהדגם הישן...אוי ואבוי. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() צ'פסט של VIA חחח אני זוכר את זה מהמחשב הישן שלי ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|