|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
הטימטום באייסיקיו הגיע לרמה חדשה...
כרגיל שוב איזה ילד קטן מפרסם את חברת האיכוסן שלו
קבלו קטע משיחה אתם מתים! מלאך (מ)טורף (10:15 PM) : אתה מענויין באיחסון, תיכנות וכד' ?! או אולי חברים שלך? (]-Major-[) (10:15 PM) : כן לאתר של אמא שלך מלאך (מ)טורף (10:16 PM) : אז בוא נדבר קצת . מה אתה רוצה לאתר וכו'... טוב ? מלאך (מ)טורף is Away: Host-Nix \\כתובת החברה שלו אני לא יתן לו פירסום:P "כי כאן מסתיימות כל משאלותייך " כל מי שצריך איחסון במחירים נוחים, פנו אליי... (]-Major-[) (10:16 PM) : טוב אני רוצה מערכת ניחהול תוכן שאפשר היהי לתקוע תמונות של אמא שלך לשם וגם ספר אורחים שיגיבו על התמונות מלאך (מ)טורף (10:17 PM) : טוב אז לפני הכל בוא נכיר קצת, שמי אלן, בעל חברת Host-Nix! לבנאדם יש פיגור שיכלי בסדר עוד הודעת שרשראת מילא אבל לפרסם חברת איכסון |
![]() |
# 2 |
אחראי קהילה
|
חחח אתה אומר לו שאתה רוצה אתר על אמא שלו והוא ממשיך לדבר איתך כאילו אין לו בעיה למכור את אמא שלו חח
שיהיה בריא. |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחח ואתה מקלל אותו חופשי והוא לא מגיב?
ד"א החברה שלו על סף פשיטת רגל אם אפשר לקרוא לו חברה בכלל חחחח כי לפי מה שהבנתי הוא אפילו לא עוסק מורשה והוא עומד להיסגר...כנראה שהוא ממש אבל ממש נואש לכסף |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
קובי הזה נכון ?
שיגע אותי שאני יכין לו עיצוב והכל והבנאדם לא רציני בגרוש .. עוד אחד אפשר להגיד .. תאמת לא חסר כאלה ברשת |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
חחחחחחחח הוא ממשיך לדבר כאילו לא קרה כלום
|
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
rofl ..
הורג חח .. איזה אידיוט יו הודעה מספר: 666 מוחהחה :X |
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
חחחחחחחחחחחחחח
הוא לא מחובר עכשיו מחר אני יסגור איתו אתר על אבא שלו נראה מה הוא יעשה אני רוצה אתר עם תמונות פורנוגרפיות של אבא שלך כמה זה יעלה לי ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
![]() |
# 8 |
מנהל ראשי בדימוס
|
http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=31999
יש אשכול לשם כך, בשביל מה עשר? |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|