![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
d-serv ביקורות רעה
לפני שבוע בערך יניב מנהל d-serv יצר איתי קשר שהוא רוצה ממני מספר קבצים אמרתי לו אין בעיה וסיכמנו על דומין CO.IL לאחר כמה דקות עשיתי לו בראר קבצים כולל סיסמה לאחר שעות הוא אמר לי יהיה לך מכתב מהאגודה בתיבת האימיל חיכיתי אמרת ילו שלא קיבלתי אחרי שאמרתי לו הוא ביקש ממני כתובת דואר אלקטרוני אחרת ואחרי 48 שעות שלא קיבלתי את המכתב התחלתי לחשוש והוא אמר לי שהוא נוסע לצבא אחר כך אח הקטן שלו התחיל לקלל אותי כל הזמן במסנג'ר ומה אני עשיתי ??-התעלמתי. שאלתי אותו מתי יניב חוזר הוא אמר לי יום שישי (אתמול) חיכיתי שבוע ויניב בא אתמול ואומר לי לא תקבל את הדומין!??!!? ואז הוא אמר לי בגלל שקיללת את אח שלי אמרתי לו שזה לא נכון והתחיל להמכור לי סיפורים,אני לא יודע מה קורה בין שני האחים אלה וזה בכלל לא מעניין אותי הדבר שהכי חשוב זה שהוא גנב לי את הקבצים וברח הוא אמר לי לפני כמה דקות ''אני חוסם אותך 10...'' והתחיל לספור אחרוה עד 0 וחסם אותי,אני רק יודע שלא כדי להתקרב אליו היו איתו בעיות בעבר חשבתי שהוא התבגר מאז ואני טעיתי... עכשיו אני לא בטוח שלחברה קוראים D-SERV ואבל מה שבטוח זאת לא ...
ביום כיפור אני מקווה שהם מבקשים סליחה!!! דביר. |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
קראתי ויש לי רק דבר אחד להגיד - "מה?".
אתה לא ברור בגרוש , לא לימדו אותך לכתוב כמו שצריך בבית ספר? מה קרה לנקודות , פסיקים , פיסקאות וכו'? |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
חבל.
ד"א איזה קבצים שלחת לו? |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
קבצים של פורומים מודים קשים להשגה..מערכות פורומים (שמותקנים בהם מודים) וכו'
|
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
לא חוקי
![]() אני אדווח עלייך לIPS ![]() |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
עזוב יש סיפור ארוך מאחורי הקבצים אבל זה לא קשור
|
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
חח סתם צחקתי.
בכ"מ צריך לחכות לתגובה של אותו בחור |
![]() |
# 8 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
סלח על הביטוי, אבל מי שחמור אוכל קש.
פריצה של סיסמת RAR זה הדבר הכי נפוץ היום ברשת, רק צריך כמה דקות בגוגל וזהו. פעם הבאה...חכה שהוא ישלח לך את המייל אישור מISOC ואז תשלח לו את הקבצים, הרי הוא צריך את הקבצים יותר ממה שאתה צריך את הדומיין, לך יש את השליטה לא? הוא פנה אליך הרי. תדע לפעם הבאה, כרגע זה סתם עוד ביקורת שבאמת..אבל באמת..לא משנה פה ליותר ממספר אנשים שאפשר לספור אותם על היד. הרי מה? תמיד "לי זה לא יקרה? אותי לא ירמו!" פשוט לחסוך את זה ולא להתמקח, שהוא יביא את התמורה ואז תביא לו את הסחורה. |
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בן אדם חוצפן.
אין עוד מילים... |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
אתה צריך לדאוג לעצמך,
משמע שאם אתה שולח לו משו' כמו מודים, זה לא שווה 260 שקל. תאכלס אני מבין כמה שזה מעצבן, אפשר להיות בטוח שהוא התחזה וקילל אותך בשביל שיהיה לו תירוץ לו להביא לך דומיין.... קיצר טימטום. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|