|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
דף לפי הגודל שלו PHP, JS כנסו שניה קשה להסביר
יש לי לקוח שהאתר שלנו בנוי כבר.
האתר שלו היה בנוי מ Frameset וכל פעם נפתח דף בצד אחד. עכשיו עשיתי לו עיצוב חדש. יש לי קובץ Bar.html שאני צריך שיהיה כמובן בכל הדפים, ואין לי כח להדביק iframe של הקובץ bar.html ב 60 הדפים של האתר שלו... מה עושים? חשבתי לפתוח Iframe ואז לפתוח כל פעם שם... אבל הוא לא רוצה גלילה נוספת. |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אפשר לקבל קישור או תמונה, לא ממש הבנתי אותך..
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
לפי מה שהבנתי, תבנה את הדף באמצעות PHP ו-HTML.
כלומר, תאנקלד 2 חלקים, ואת ה-frame הפנימי תהפוך ל-switch, שיתפקד על פי $_GET. מקווה שהבנת. |
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
נראה לי אף אחד ממכם לא הבין אותו.
אני אציע לך פתרון מקווה שהוא יעבוד. יש לך נגיד RIGHTFRAME של קישורים ו MAIN את ה MAIN תפנה לקובץ נגיד MAIN.HTML ובתוך תיצור 2 פריימים נקרא להם לדוגמא UP ו DOWN UP זה יהיה הדף החדש ו DOWN זה יהיה הדף הרגיל שאתה מציג בדרך כלל זה עשוי לעבוד בכל מקרה נקווה שהבנת לאלי - חי , הבן אדם מתעצל לערוך 60 קבצים ובהצעה שלך הוא צריך לערוך מספר לא מבוטל של קבצים. לכן ההצעה שלך לא בדיוק רלוונטית למרות שהיא עשוייה להיות נכונה לפותח האשכול : תעשה לעצמך טובה - אל תתעצל אתה יודע למה ? כי העצלן תמיד עובד פעמיים כלומר אתה תנסה לעשות פתרון חכם, בגלל העצלנות של העריכה אבל אחרי אתה תגלה כל מיני באגים פתאומיים ותאלץ לעשות התאמות כאלה ואחרות פשוט תערוך את הקבצים בלי להתעצל ! אתה מקבל על זה כסף |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
אני!!!!!!!!!! אני הכי לא עצלן בארץ
הצעתי לו לעשות את זה והוא לא מסכים!@!! אהה ותודה.... אני יעשה את השיטה של ה sessions |
![]() |
![]() |
# 6 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
ובכללי אתה יכול שעל IFRAME לא יהיה גלילה ושלא יהיה ניתן להזיז אותה בפשטות מאד. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אם הוא משתנה לפי דעתי תיצור קובץ BAR ותעשה INCLUDE מכל הקבצים ותגמור עניין אני לא מבין מה יש להסתבך עם זה. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|