|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
קונה פייפל בהפקדה בנקאית
מחפש לקנות ממישהו פייפל..
100 ש"ח תמורת 20 דולר.. ----- ביצוע העסקה עוד היום!! ----- אתם מרוויחים איזה 15 שקל בערך.. אבל זה לא העניין.. זה טוב למי שרוצה להפטר מהפייפל שלו או צריך כסף במקום אחר.. לא יודע מה.. 100 ש"ח בהפקדה בנקאית לחשבון שלכם (עדיפות גדולה לבנק הפועלים) ולאחר מכן אתם שולחים לי את ה20 דולר לחשבון ה PayPal שלי. אם אתם רוצים , תשאירו את הפרטים.. הצעות רק על פי התנאים שאני כתבתי! אל תציעו לי תנאים אחרים לעסקה! NO SPAM , תודה |
![]() |
![]() |
# 2 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
במידה וכן אני יכול לעשות את זה דרך הפאי פאל שלי (יש לי כ.א בינלאומי) אבל העמלה תהיה יותר גבוהה. הפקדה בנקאית לחשבון בבנק הפועלים. לפרטים נוספים: 0505232749 |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
או שתשלם את הכסף או שתלך למישהו שאני לא יודע אם הוא אמין באותה מידה כמוני ולשלם לו קצת פחות שיעביר לך את הכסף. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
תשוחחו על זה בפרטי..
מאור אני לא מעוניין , הסברתי את עצמי במפורש שאני ל-א מ-ע-ו-נ-י-י-ן בהצעות בתנאים שונים? כמה פעמים צריך להסביר?! עד שתבינו את זה? אה? אני לא כתבתי את זה כי סתם בא לי.. אני לא מעוניין שיתחילו לקחת ממני עמלות גבוהות על כלום.. מספיק פייפל לוקחת לי עמלה.. ואני נותן גם עמלה של 15 שקל בקטנה בשביל להמריץ.. כי אנשים בלי להרוויח מזה משהו לא מוכנים לעשות כלום.. קוראים למה שאני רוצה החלפה.. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
t tc tcp tcp/ip
|
אני מוכן, רק שחשבון הבנק שלי בדיסקונט ולא בפועלים.
אם מעניין אותך, צור קשר.
# 10 |
Permanently Banned
|
אין לי בעיה לעשות לך את זה רק הבנק בבינלאומי...
ומאור תפ]סיק לשגע את כולם את השכל זה שתלויים בכ.א של מישהו אחר ו... כאילו גם עלי ניסתה את אותו דבר שלחתי אותך ל... אז למישהו אין כ.א על זה שאתה מזין 12 ספרות במלבן לבן אתה רוצה לקחת 50 שקל??? אל תגיד לי שאתה לוקח סיכון בהעברה לפייפאל או משהו |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|