|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ביקורת על KSP וגם כן על GALAXY (חברת כרטיסי מסך)
תודה לרפי (K.machine) שמשך את צומת לבי בשביל לפתוח ביקורת זו
![]() כן כן אתם לא הוזים, הפעם לא ביקורת על חברת איכסון, הפעם ביקורת על חנות מחשבים ![]() קודם כל, לא להתקרב! אני מדבר כאן מנסיון איתם, קודם כל התמיכה פשוט גרועה, הם מוכרים חלקים מחודשים (הכוונה חלקים שנמסרו לתיקון, נארזו שוב והוצעו למכירה במחיר מלא), ואם אתה רוצה להחליף חלק מסוים הם עושים לך את המוות. כשקניתי את ה הכרטיס מסך שלי (GALAXY 7600GS) שלי הוא עשה לי בעיות והלכתי להחליף, הם אמרו להשאיר את הכרטיס אצלהם לבדיקה, אחרי זה אמרו הכרטיס תקין (כן בטח), אבל בכל זאת התעקשתי להחליף אותו. הם ביקשו 10% ריבית על ההחלפה! ממש גועל נפש! קיבלתי מוצר פגום והם רוצים עוד ריבית! בסוף הוספתי עוד 85 ש"ח על ההחלפה (ריבתי + הוספה לכרטיס של חברה אחרת). וזה לא הכל, אם אתה משלם בכרטיס אשראי הם קורעים בריבית!!!! נגיד ועשית 10 תשלומים הם רוצים משהו כמו %10 ריבית! זה אמרת שקניתי את המחשב שעלה לי 4800, שילימתי עוד 480 ש"ח על ריבית! עכשיו ל GALAXY, אןי לי הרבה מה להגיד, חוץ מזה שזו חברה שמיצרת כרטיסי מסך של NVIDIA, בעיקרון אני לא יודע אם הז הדגם הספציפישקניתי (7600GS) או הכרטיס הספציפי הזה, אך הכרטיס גרם לקריסות מוחלטות של המחשב ולאי יציבות. אני גם כן לא יודע אם הבעיה רק בכרטיסים של KSP שמיובאים משם אך לבנתיים, לא להתקרב לכרטיסי גלקסי ב KSP (עדיף בכלל). הערה: עוד ביסוס לטענה שלי היא, שעל לכ הכרטיסים של גלקסי מ KSP יש מדבקה מיוחדת שלהם על המאורר, מה שמציין על שיתוף פעולה מסוים בינהם. Last edited by LosNir; 11-09-06 at 16:51.. |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
או או כמה שאתה צודק
אחר כך מתפלאים למה KSP הכי זולים באמת.. עד שנדפקים |
![]() |
# 3 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
גם KSP לא כאלה זולים ![]() |
|
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
חח זולים הם לא.
עשיתי בידיוק את המפרט הקיים שלי בKSP וזה יצא יותר מ100 שקל הפרש
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
שמחתי לעזור
![]() |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
סבבה
אבל קניתי כרטיס למצלמה אצלהם בהתחלה עבד עכשיו מישומה לא עובד לא יודע |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שילמתם בזול עלה ביוקר...
מי שמעוניין במחשבים, חלקים איכותיים ואחריות מלאה לכל החלקים לתקופה של: שנה - עד 5 שנים תלוי ברכיב. פנו אליי טלפונית או תשאירו הודעה פרטית כאן או ב ICQ ואחזור אליכם במהרה... כל רכיבי הציוד שנרכשו דרכי יקבלו תמיכה מלאה... מי שעוד לא יודע החנות שלי נמצאת במושב ינוב 5 דק' מצומת בית ליד, ו-5 דק' דרך כביש 6 (ממחלף ניצני עוז). Last edited by kreamer; 20-09-06 at 01:41.. |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
דוגרי ?
תקשר לאמנון לוי משומר מסך (לא אני לא צוחק) וספר להם ותגיד להם שהרבה מתלוננים ושיאללה יבדקו את זה |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
פחחחחח וואלה מטרטרר אתהה מזההה שילמת ריבית
הייתי הופך להם תמקום.. יש לך אחריות הכללל אתה רוצה להחליףך אותו הוא בעייתי ואואיאי אוואי איך אני לא אוהב תהתנהגות הזאת. וואלה פראיירים יש פה חופשי :]
מתאורר / יצא בחוץ
|
צודק 100%
אני קניתי אצלהם מחשב לפני כ3 שנים או קצת יותר אחרי חצי שנה קניתי לי מיק וכאשר חיברתי אותו הוא לא עבד ועברתי מקום מקום בכרטיס כל פנימי וזה לא עבד הלכתי לשאול כאלו מה קורה וכו וכו ועוד היה לי אחריות אז הם אומרים לי שאני לא התקנתי את ה WINDOWS בצורה נכונה ואני שאלתי אצלהם איך מתקינים בדרך הנכונה הם סתם חירבשו לי ואמרו לי להביא את המחשב לבדיקה ואם גם יתקינו לי את ה WINDOWS מחדש אני צריך לשלם 150 על ההתקנה ועוד 70 שקל על העבודה ואני אמרתי יש לי עוד אחריות על המחשב והם אומרים לי שקניתי את המחשב מחברת מחשבים אחרת באותו זמן הם שינו ת'שם ל KSP ואותם מנהלים ועובדים בחנות ועוד לפני שנה משהו כזה חבר שלי קנה מהם לוח אם של אסוס וכאשר הוא בא הבייתה בשביל לשים את הלוח האם במחשב הוא גילה שהיא לא עובדת לו הוא חזר לחנות נתן את הלוח אם ואז הם אמרו לי שהוא הרס אותו ואין ביטוח על זה שהוא הרס את הלוח האם סתם ככה זרק כסף :\ אז בסופו של דבר הם לא סידרו לי כלום ומאז אני לא קונה מהם חרא של חנות לא שווה בגרוש Last edited by Barret; 26-09-06 at 17:33.. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|