|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
מעוניין בשרת משחק..
מעוניין בשרת משחק לcss 12 שחקנים ב60 ש"ח.
ואם מישהו יוכל להתפשר איתי ל60 שקל ולהוריד קצת אני מבטיח לו - הבטחה שלי שאני ימשיך את הסרבר לכמה חודשים לפחות .. -שלא יהיה לאגים..כאילו שהשרת לא יהיה עמוס ואני אהיה השרת האחרון למה אני שונא את זה אחרי זה אומרים לי אל תדאג זה יסודר זה יסודר עובר חצי חודש ואז זה מסודר ונותנים לך פיצוי וזה אין לי כוח לזה... -שיהיה Mani Admin Plugin -ושיהיה לי 2GB או 1.5GB העלאת מפות... ודבר אחרון שהכי חשוב שהאדמין יהיה תמיד לשירותי ולא ידחה אותי ויגיד לי עכשיו אני בפתח תקווה או אנערף וכשאני יחזור הביתה אני ידבר איתך..אחרי זה אני מתקשר אחרי שעתיים ככה הוא לא עונה.. וככה פשוט מסננים.. אני מקווה שיש מישהו פה שמעוניין! תודה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
שלום לך.
הוסט גיימנג תשמח לארח אותך כלקוח.. שרת של 12 עולה 70 שח.. מבטיח שתקבל שרת מצויין אחלה פינג מדבר איתך עד פינג 20 מעוניין שרת לכמה שעות? איסי:202222949 פאלפון:0523570097 אתה לא תצטער.!! Last edited by Host-Gaming.co.il; 25-09-06 at 22:45.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
t tc tcp tcp/ip
|
אתה מבקש משהו מוגחח.
גם המחיר מצחיק , ובנוסף אתה רוצה גם שטח של 2GB להעלאת מפות. לא מאמין שמישהו ירד למחיר כזה עם דרישות כאלו. יום טוב. אריה.
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אחרי הכל זה CSS הרבה תלוי במפרט המחשב שלו והפינג יקפוץ בהתאם. אצלי לדוגמא המחשב אפשר להגיד חלש מאוד למשחקים למרות שהוא סוחב משחקים אבל עדיין חלש והפינגים שלי בCSS הם 50+ |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
Dual Amd Opteron 265 Dual core 2Gb 150 GB 10000 rmp centos 4.4 אני הרצתי שרת של 32 שחקנים לכולם פינג 0-25 |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() מומלץ לקנות מי הבנדאם הזה! |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
פה בא להבהיר שאתה לא יכול להבטיח ללקוח שהפינג שלו יהיה עד 20 כי יש 1001 סיטואציות שיכולות לעלות את הפינג ולאו דווקא מתכוונים מהצד של השרת אין הבדל בין חווה כזו לחווה אחרת בישראל מבחינת פינג אולי +- 5 פינג ככה שלישראלים אין בעיה להבטיח פינג נמוך |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|