|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
צריך המלצות על כרטיס מסך
שלום לכם
האם הכרטיס מסך מסוג Gigabyte 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E יריץ משחקים חדשים והאם הוא שווה את ה700 שקל שלו? תודה! אני צריך את ההמלצות די מהר בבקשה |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כרטיס חמוד,
רק קח של LEADTEK ולא של GIGABYTE. |
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
מה ההבדלים ביניהם?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
GIGABYTE = חלקים זולים, ממוחזרים וכו'.
Leadtek = חלקים איכותיים, הנדסת יצור יעילה יותר והם למעשה מיוצרים ע"י Foxconn. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אבל זה לא אומר שהיא כבר לא טובה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
![]() ציטוט:
חייב לשאול מה הקשר? חלקים ממוחזרים? אתה יודע שאני מעריך אותך... אז אל תדבר שטויות.. שמן. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
אל תעשה את הטעות שאני עשיתי.
חבר שלי הזמין מחשב חדש, תחת מפרט שאני בניתי לו. שמתי לו את gigabyte 7600GS וזה הטעות הכי גדולה שעשיתי. הוא במנוחה על 60 מעלות, ואפילו מאמץ קטן מקפיץ אותו ל-85 במקרה הטוב. לפעמים זה מגיע ל100. הכרטיס מגיע עם קירור פסיבי=ללא מאוורר. רק היט סינק דיי גדול, אבל לא מועיל. התוצאה הישירה של הטמפרטורה הגבוהה היא רעידות במשחקים. פשוט ככה רועד. והבעייה של הרעידות לא רק אצלי, אלא גם אצל 3 מהחברים האחרים שלי שקנו את אותו כרטיס. למסקנה- אם אתה לוקח אותו, אז חפש דגם (אם הוא קיים) שמגיע עם קירור אקטיבי. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני מבין שכל חלקי הפלסטיק למיניהם צריכים להיות ממוחזרים בצורה אחת או אחרת (שמירה על איכות הסביבה), אבל הם משתמשים ברכיבים אלקטרוניים ממוצרים קודמים (שהיו תחת שימוש והוחזרו מסיבה אחת או אחרת). אני מבין שאיכות הסביבה חשובה, אבל יש גבול לכל תעלול. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
Permanently Banned
|
אחלה אני לוקח את הכרטיס הזה כבר..
ATI Readon X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E האם הוא טוב? (לא רוצה לפתוח עוד נושא) והאם הוא יריץ את המשחקים הכבדים ביותר בשוק? כמו Ghost Recon החדש? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|