![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
שאלה בקשר לתכנות בעיצוב
אני רוצה להתחיל ללמוד לעצב ולתכנת אתרים.
הבעיה שלי היא שאני לא מבין מאיפה להתחיל, יש לי מדריכים מקצועיים לפוטושופ ולPHP וMySql וגם לCSS רק אני לא מבין איך לשלב או מה. למשל אני בונה עיצוב בפוטושופ, מה אלה? איך אני אתכנת אותו בPHP? בשביל זה אני צריך CSS? או שמספיק לי רק לדעת PHP. או מה אני צריך לדעת בPHP כי אני ממש לא מבין בתחום, אז הייתי שמח לקבל "מבוא" קטן על איך עושים את זה או איך מתחילים מה ללמוד ומה לא ללמוד, אני לא מבקש מדריכים אלה איך זה בערך עובד. מקווה שהבנתם אותי. נ.ב לא בטוח שהנושא קשור לפה כי יש פה שלושה פורומים שנראו לי מתאימים לשאול, אבל זה נראה לי הכי מתאים. מקסימום תעבירו את ההודעה.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
טוב קודם כל אתה חייב לדעת html.
sigall.co.il כדי לעבוד לתכנות עיצובים צריך לדעת רק HTML , אם תדע CSS זה יעזור לך. בקשר ל php .. webmaster.org.il - יעזור לך.
# 3 |
חבר חדש
|
לא הבנת אותי. אני יודע HTML ובפוטושופ יש תוכנה שבונה את העיצוב אוטומטית לHTML וכשהיא בונה לא יוצא לי טוב כי אני לא יכול לעשות הרבה, למשל לוח בקרה אני לא יכול גם כי בHTML זה לא הכי נוח ומקצועי וגם כי האתר בנוי ואני לא יודע איך להמשיך לשנות את האתר.
אני מתכוון למשל אם עושים עיצוב מה אלה? מה עושים אלה אחרי שעושים את העיצוב איך לתכנת אותו לטעמי, בPHP , |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|