![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
בעיה במחשב-כרטיס מסך
אתמול בערב אבא שלי כיבה את האור אצלי בחדר ומיד כבר המחשה ועשה ריסט (לא פעם ראשונה שזה קורה)
אחרי זה המסך לא מגיב שמדליקים תמחשב הוא כאילו לא מזהה שהמחשב נידלק אבל אם אני מחבר אותו ללוח אם הוא מדליק תמסך יכול להיות שהכטיס מסך נשרף? או מה אפשר לעשות בנידון? תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי בדימוס
|
אולי הכרטיס מסך נפל...
אם אינך בקיא בעניינים אלו פנה אל טכנאי, זה עדיף. |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
אם זה קורה ככה הרבה, אז כנראה שבאמת זה נשרף.
ממליץ לך לבדוק, תפתח את המארז, ותבדוק חיבורים של הכרטיס מסך. ותבדוק אולי הוא באמת נשרף. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אם זה מקפיץ לך את החשמל בחדר כנראה שיש לכם בעיה בחשמל בבית.. זה יכול להיות מאוד מסוכן! לגבי הבעיה, מה הכוונה שאתה מחבר אותו ללוח אם?
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
יש לי חיבור במסך ללוח אם
ובדקתי תחיבורים של הכרטיס מסך הכל תקין ניקיתי הכל כלום לא עוזר |
![]() |
![]() |
# 6 |
מנהל ראשי בדימוס
|
אם כך תוכל לבדוק אם הבעיה היא הכרטיס ע"י הדבר הבא:
לחבר אותו למחשב אחר במקום כרטיס המסך של אותו מחשב, אם זה עובד, סבבה אז הבעיה היא בלוח, אם לא - הבעיה בכרטיס. |
![]() |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
טוב יש לי סיפור מוזר..
אחים שלי הקטנים שיחקו בביוס.. כן כן ואני לא צוחק.. אחר כך שהדלקתי את המחשב, המסך לא פעל.. הזמנתי טכנאי, שיחק בלוח אם חח לא יודע מה עשה שם.. הדליק את המחשב והמסך פעל.. אם שיחקת בביוס כנראה שתזמין טכנאי... ניסת לנתק את המסך מהמחשב ומהחשמל דקה?? נסה כל מיני דברים כאלה.. תחזק את הכרטיס.. אם לא עובד.. תזמין טכנאי. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
זה יכול להיות בעיה בביוס. אבל זה שהוא יוציא את המחשב מהמשמל זה לא יעזור יש לך את הבטריה. ולכל על מנת לאפס את הביוס עליך לנתק את המחשב מהחשל לפתוח את המחשב להוציא את הסוסלה לחקות מספר דקות ואז לחבר את הסוסלה ואז לחבר את החשמל. אחרי זה ההגדרות של הביוס יחזרו למצב בררית מחדל שלהם. אם זה לא עובד כנראה שהבעיה היא בלוח אם. הסיכוי שכרטיס מסף נשרף או מאוד נמוך. נסה לחבר את הכרטיס הזה למחשב אחר אם הוא עובד אז הבעיה היא בלוח אם לא הבעיה בכרטיס. אם אתה לא רוצה להחמיר את המצב שלח לטכנאי.
![]() |
# 9 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
ציטוט:
תיהיה בטוח שהוא רק איפס תלוח... יכול להיות שהם שינו הגדרות בביוס ורק אם איפוס אפשר להחזיר למה שהיה |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא שיחקתי בהגדרות
ניסיתי להוציא מהחשמל וכו' אני ינסה יותר מאוחר להחליף בין הכרטיסים עם המחשב של אח שלי |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|