|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
סקריפט לבדיקת פעילות סוקט כלשהו (APACHE, MYSQL וכדומה).
PHP קוד:
Enjoy It.
לפניות, אנא השאירו לי הודעה פרטית. Matchs. Last edited by Matchs; 20-09-06 at 19:02.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
מצטער להגיד לך אבל זה אולי במקרה הטוב הדגמה של פעולה פשוטה של שימוש בפונקציה FSOCKOPEN
אם כבר תפרט על זה יותר כמו מה כל דבר עושים...למתחילים כמובן ד"א שם יפה יש לך... |
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
אין מה לפרט..
הפונקציה fsockopen מנסה להתחבר לפורט המסויים, אם היא מצליחה הקובץ יפלוט את הפלט OK, אם היא לא מצליחה להתחבר לפורט - BAD. תודה, אגב ![]()
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
כן ומה בדיוק עושים הדברים הבאים ?
PHP קוד:
http://il.php.net/fsockopen מצטער אבל לפי דעתי אשכול דיי מיותר כי כל מה שעשית.. זה להכניס לפונקציה פונקציה קיימת בשביל לבדוק אם שרת זמין אפשר לעשות את זה בדרך יותר קלה ועם פחות שורות PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
תודה רותם
ול RS324, זה נכון שזה לא הרבה, אבל בכל זאת אני בטוח שיש לא מעט אנשים שלא ממש ידעו שדבר כזה קיים בPHP (ואני לא בטוח שאני לא ביניהם) |
![]() |
![]() |
# 6 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אתה בכוונה רוצה להכניס עוד בולשיט לנושא? מה זה משנה איך הקוד? העיקר הוא עובד, וחוץ מזה זה עוזר לבעלי עסקי אכסון.. אם עוד לא הבנת. אגב, זה לא לבדוק אם שרת זמין. אני לא מבין למה כל פעם חייבים להיכנס לליבה של האשכול.
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
כן צודק אחי.
לא חבל סתם להרוס את האשכול תגידו תודה שהוא בכלל רושם את זה. אחלה דבר, הבאת לי רעיון למשהו תודה!.
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
לא להכניס ליבה לאשכול ולא כלום...וכן זה לא העיקר שהקוד עובד יש מילה קטנה כזאת
שנקראת יעילות... אבל לא חשוב..אז קודם כל תודה שכתבת דבר שני תעלה את ה TIMEOUT מ 2 ל 5.. יש שרתים שלא מגיבים כל כך מהר...מניסיון. עריכה : ------ אם אתה מעוניין באתגר קטן תעשה בדיקה על פורטים של UDP ולא רק TCP ותעשה גם בדיקה של פורטים של TCP עם SSL כולל התחברות זה כבר יהיה יותר וקצת ימלא לך את האשכול. Last edited by RS324; 20-09-06 at 19:10.. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
תודה ![]()
![]() |
# 10 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט: