|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
תרמו עיצובים באנרים וכו' לפרוייקט BigsHelp
שלום לכם
קוראים לי איתן ואני מנהל הפרוייקט BigsHelp אנא תרמו עיצובים לבוני אתרים ועזרו לכולם מי שתורם עיצוב רציני יקבל באנר באתר עיצובים אחרים יקבלו קישור בעמוד הקישורים שלנו כול מי שתורם עוזר כתובת האתר היא::: www.quality-s.net אנא תרמו לקהילה לא רק להוסטס אלה לכולם ממני מנהל האתר והפרוייקט BigsHelp ערב טוב לכם... ![]()
משתמש - היכל התהילה
|
BigsHelp - המדריך האישי שלך לגניבת עיצוב, מה הצעד הבא? להפיץ עיצובים מ-Firestyle.net ברשת בחינם?
לא עוצב ע"י MasterFlame, לפחות שילמד איך עורכים עיצוב, ולא מורידים עוד יותר מהרמה שלו, קרדיט ל-Opacity המוכשר על העבודה הנהדרת. |
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() כעקרון לתרום עיצובים, זה דבר מאד יפה, אבל המינימום שמגיע הוא שישאר הקרדיט שלנו בתור מעצבים. אם מה שאתה משדר באתר לך זה לקחת עיצוב של אחר ולקבל עליו גם קרדיט- אז ממש לא. חוץ מזה להגיד לך משהו? זה באמת נחמד ויפה שאתה בונה ומחזיק אתר שכזה, אבל אם באמת היית רוצה שהוא יצליח, אני בטוחה שהיית מוצא דרכים קצת יותר מתוחכמות לקבלת עיצובים מאשר לבקש עיצובים בפורום הוסטס... |
|
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
אני לא תומך באשכולות כאלה כאשר אין לדעת המשתמשים לאן הולך ה PSD שלהם,
האתר לא נותן לי מראה רציני כדי שאנשים יוכלו להפקיד בידו PSD שאנשים יוכלו למכור אותם בכסף ולהרוויח על חשבוני המשתמשים, לפי דעתי נעול
|
|