|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
צריך המלצה למפרט לתקציב שלי
שלום,
אני מעוניין לקנות מחדש חדש אני יגיד תאמת אני תותח בתוכנות לתקן למצוא לפרמט וכו' בחומרה אני לא העתדכנתי ולא הבנתי בחיים שלי מה יותר טוב מה הולך עם מה אשמח אם מישהו פה יעזור לי עם מפרט התקציב בערך 3000 ש"ח +- בלי מסך מקלדת וכו' (רק קופסא). תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
לכן שמתי לך מעבד כפול ליבה של AMD שעובד נהדר לעבודות עם תוכנות. לוח אם חמוד מאוד עם תמיכה תדרים של 800 DDR II. כרטיס מסך נורמלי לעבודה עם גראפיקה תלת מימדית וגם משחקים. דיסק קשיח נורמלי. מארז + ספק 500W שזה יספיק לך. המפרט: ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
תודה ...
יש לי פה עוד מפרט שחבר בנה לי אמר שיעיף טילים ^_^ אשמח אם תבדוק אותו גם ותגיד לי מה דעתך ואפשר קצת לחרוג מהתקציב 3500 בערך אמרתי 3000 בערך אני רוצה מחשב כמו זה מחשב כבר בן כמעט שנתיים וחצי ומחשב סוס שיהיה מחשב רציני:P הנה המפרט שלו: AMD Athlon™64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE לוח אם רק גיגייבט לוחות אם מדהימים לא מתקלקלים מהירים GIGABYTE M51GM-S2G Socket AM2, DDRII 800 דיסק קשיח קידמת הטכנולוגיה SATAT2 Western Digital 160SATA II 7200RPM 16MB רק החברה הזאת -----------------------------------> Western Digital זכרונות בכפולה של שניים ולא סטיק אחד של גיגה אלא 512 כפול שניים שיעבוד ב DUALL DDR 400 1GB (2x512MB) או DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) מומללץ כרטיסי מסך חשוב מאוד שיהיה טכנולוגית PCI E פה תלך על מממממממממממ NVIDIA 6600 PCI E ואשמח אם תחשב לי בערך מחיר שלו שוב תודה רבה. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חסום
|
ציטוט:
וקח בחשבון שאתה יכול להוציא ביותר זול מחברות מסוימות. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
יש אולי חריגה של 200 שקל, אבל מפרט סוס.
Athlon™64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore M51GM-S2G AM2, DDRII 800 (Overclocked) 1GB TwinMOS 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E 80GB 7200RPM, 8MB LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 HJA-291 ATX MIDI 500W Max, 18cm Fan Silver סה"כ 3240 |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אבל למה כרטיס מסך יקר ולמה רק 80 ג'יגה?! ומה עם ה-Oveclock בלוח אם, למה נראה לך שהוא צריך או רוצה לעשות המהרה? בכל מקרה, עדיף את שלי, זול יותר ושווה יותר. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
האובר-קלוק בלוח-אם, זאת רק אפשרות אם אני לא טועה, הוא לא צריך לבצע אובר-קלוק. 80 ג'יגה זה המינימום, אם הוא לא מוריד קבצי ווארז(סרטים משחקים ועוד), הוא לא צריך יותר. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בקשר לזיכרון, הוא יכול לשחק במשחקים בזיכרון 512 בתדר 800. ובקר למארז, מה הוא צריך 500W?! והכרטיס מסך שהבאתי מספיק בשביל משחקים בסיסיים - ואם אתה מבין משהו במפרטים, אתה בודאי יודע שצריך להשוות בין מחירי החלקים ולא להביא כרטיס מסך שעולה הרבה וחלקים חלשים. הריי זה ברור שגם אם היית מביא לו כרטיס טוב יותר, המעבד הוא לא לצרכים האלה. מה שאני מנסה להגיד זה שאם אתה לוקח 3600+ של AMD אתה גם לוקח חלקים שמתאימים לרמה של המעבד. - אלי. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא לריב.
![]() |
![]() |
![]() |
# 10 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
![]() אני ארכיב לך מפרט עוד מעט ואערוך ת'הודעה ואתה Homies סתם זורק כסף על תדר 800 מספיק 533 / 667 אתה סתם זורק עוד איזה 300 שקל במקום להשקיע אותם על עוד 512 RAM / כ. מסך חזק יותר ד"א למה ישמש המחשב? |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|