![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
MultiPlayer מכרז
מוכר את Multiplayer.ws במכרז.
מחיר התחלתי : 100 ש"ח (קפיצות של לפחות 20 ש"ח) אין צורך בדמי העברת בעלות , הכל כלול במחיר , חשבון פאנל הניהול והפרטים של בעל הדומיין עוברים אליכם. אפשרות תשלום : דואר רשום , PayPal . פרטים על דומיין: תקף עד 2/9/07 - תוקף כמעט מלא ,שנה שלמה פחות 5 ימים בלבד. הדומיין בעל פוטנציאל גדול , דומיין עולמי ברמה גבוהה , יתייקר ככל שיעבור הזמן . מתאים במיוחד לאתרי משחק מרובה משתתפים או שעוסקים במשחקים מרובי משתתפים - ליגות , פורומים , הורדות וכל מה שתרצו.. בבקשה רק הצעות מחיר , לא ביקורות על הדומיין (כבר היה עליו אשכול) ולא תגובות "בהצלחה" ! תודה רבה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
אחראי פורום
|
נמצא איפה?
באיזה פאנל הכוונה... בין היתר, איך אדע שלא תבטל את העסקה שביצעת? אחרי הכל בחברות האשראי אפשר לבטל עד 30 ימים...מה יקרה אם אקנה, לאחר 30 ימים תבטל ויבטלו גישה לפאנל ותקנה מחדש? אשמח לתשובות.
# 4 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ציטוט:
"איך אני ידע שלא תעבוד עליי" אם אני ארצה לקנות ממך אחסון, ואשאל אותך איך אני ידע שלא תעבוד עליי אם אני ישלם לך ואז תסגור לי תחשבון?
![]() |
# 5 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
צודק מילה במילה גיא שטויות מלאות מה אתה בן5? זה ממש לא לעניין כל הקטעים האלו. לפותח האשכול בהצלחה במכירה ואחלה דומיין אבל יש לי את הדומיין freshgame.net בכל זאת שווה כל שקל לכל מי שמעוניין שיציע כאן! |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הכי טוב שיש. עומר תשלח לי את ה ICQ/Msn שלך לפרטי. אם למישהו יש שאלה הוא יכול לפנות אליי בפרטי , כדי שנוכל להשאיר את האשכול רק להצעות מחיר (אפשר להציע מחיר בהודעה הפרטית). תודה. Last edited by sport; 07-09-06 at 17:43.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|