|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
![]() שלום.
אההם אני לא בטוח אם זה המקום הנכון...אם לא אז תעבירו בבקשה למקום המתאים ![]() ובכן, היתי רוצה להכין פורום...לא משהו מסובך...כאילו פורום אחד...לא עם קטגוריות ופורומים בתוך...(אני מקווה שאתם מבינים ![]() נ.ב. אני ישמח אם תציעו הצעות שונות לתצוגה ![]() אני מקווה שאני לא עובר על החוקים או משהו...אם זה לא חוקי בכלל אז תנעלו ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 | |
Авторитет
|
עדן, לקרוא ת'יודע?
הוא אמר ואני מדגיש "היתי רוצה להכין פורום...". ובקשר לפותח האשכול, הייתי מציע לך ללכת על פורום ייחודי, דברים ייחודים שלא נראה בשום פורום או "נדירים". זה מה שיביא את הגולשים (וכמו כן תלוי גם מה יהיה הנושא של הפורומים).
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
פורום על מה זה? תן יותר פרטים
|
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
אל תכין פורום...הרבה עבודה שחורה ובסוף אף אחד לא יסתכל לכיוון של זה בכלל...
|
![]() |
![]() |
# 5 |
Fatal Error
|
הפורום שכאן הוא לא פורום עץ. פורום עץ הוא בסגנון תפוז (יכול להיות לינארי או רקורסיבי - תלוי במבנה ה DB שלך) ודווקא אני כן ממליץ לך לתכנת פורום, זה תרגול טוב גם ל JS צד לקוח
# 6 |
הוסטסניון
|
טוב כפי שהבנתי הסתרה של כמה פרטים לא הכי תעזור...ובכן היתי רוצה להכין מערכת כזאת שכל משתמש שנרשם למערכת מקבל פורום משלו...חשבתי בהתחלה לעשות כאילו PHPBB וכל השטויות האלא...אבל למה לטרוח בשביל משהו שכבר קיים? אז החלטתי להכין משהו בשביל עצמי...
ואלעד, אני יודע שכאן זה לא עץ...פשוט שחכתי מה זה רקורסיבי... אני ישמח להצעות שיגרמו לזה להיות מן "יחודי" כזה או כמו שמידן אמר "נדיר". ואגב, מי שאמר שלא כדי לעשות אחד...אז אההם...לא אכפת לי שזה הרבה עבודה שחורה...כך שאתם מוזמנים לתת לי כל הצעה שיש לכם בראש ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
פעם כשהייתי חבר בקהילה הבין לאומית של VB
בניתי האק נחמד ההאק היה של USERTEAMS כאילו קבוצות משתמשים לדוגמא קבוצת מכבי חיפה ואז כל מי ששייך לקבוצה יכול להכנס לפורום מיוחד שנוצר עבור מכבי חיפה והמנהל של הקבוצה הוא ה MOD בפורום הזה...פרוייקט ממש גדול זה היה אממ תחשוב על משהו בסגנון הזה. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|