|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
מציע את עצמי כתומך / נציג מכירות
שלום לכולם,
שמי אבי ואני בן 14 עוד מעט 15. אני מציע את עצמי בתור נציג מכירות / תמיכה טכנית. יש לי ידע בתחומים הבאים: * אחסון: ידע מלא בפאנל da וקצת בcpanel (אני זקוק לשפשוף קל) ידע בעלת מסד דרך הssh יודע בפתיחת לקוחות יודע להתעסק עם phpmyadmin ולעלות מסדים תמיכה בלקוחות * שרתי משחק+bnc: תמיכה בשרתי משחק + bnc הרצת שרתי משחק cs1.6/cs:s/cz/tactical Ops (במקרה חרום זאת אומרת שאני לא המריץ הראשי) + bnc * שרתי vent/tem: הרצת השרתים תמיכה בלקוחות * שרתי רדיו + בוט שידור: הרצת שרתי רדיו + בוט שידור (זה הדבר שאני יודע להריץ הכי טוב) תמיכה בלקוחות * התקנת מערכות חינמיות: התקנת מערכות פורומים: ipb,phpbb והתקנת מודים התקנת מערכות פורטל: Hebunker, phpnuke ניסיון: עבדתי כשנה בwisetp/serv-in וזמן קצר בgame-serv **כותב בשפה ברורה ללא שגיאות **יכולת שכנוע טובה **זמין רוב שעות היום ובתוכנות מסרים (mirc/icq/msn) ופלאפון **סובלני דרישות מהעסק: עסק לפחות עם שרת יעודי אחד עסק רשום (רצוי) עסק עם וותק של חצי שנה התמורה: בוט שידור/כסף אם אתם מעוניינים בשירותי תשאירו פה הודעה עם פרטים ואתר העסק / תשלחו לי הודעה פרטית ואני יחזור אילכם
= Last edited by Avi.B; 29-08-06 at 17:01.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אני ממליץ על אבי!
אבי הוא בחור טוב לב.. שווה לעבוד איתו,רציני,אחראי,אמין ואני יכול להמשיך עד מחר להגיד עליו דברים טובים.. שיהיה כל טוב אבי! ומקווה שאחד בעלי העסקים פה יעשו בשכל ויקחו אותך ![]() בהצלחה! |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
אבי אם תוכל להתפשר על הדרישות, אני אשמח שתהיה בעסק שלי, אתה מכיר אותי.
בהצלחה לך בכל חברה שלא תהיה בא! [= |
![]() |
![]() |
# 4 |
חסום
|
שלום אבי שמע אם תה רוצה להיות בחברה שלי , אין וותק חצי שנה , דבר איתי אנחנו רציניים ושאר הדרישות שלך נענות .
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|