|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
![]() יש לי כאן שאלה לכל הבעלי חברות איחסון המספקות איחסון על שרתי windows server
שאלה לי אליכם... האם אתם משתמשים בווינדוס חוקי? בנוגע לכל מי שמשתמש בלינוקס אין בעיה להשתמש בלינוקס מפני שאין צורך ברישיון... |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני כותב את ההודעה בלי ניסיון וידע, אבל אני חושב, שאף אחד לא מסתכן עד כדי כך, כי הרי השרת הולך לחוות שרתים,וזה מקום ציבורי, שלאנשים יש גישה אליו, אז אני מניח, שרוב החברות שרצות על Windows Server יש להם רישיון חוקי לכל דבר.
מה שכן, שים לב שרוב החברות כיום משתמשות בLinux, ולא בWindows. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
יש גם כאלה בלי ווינדוס חוקי בדר"כ זה לשרתי משחק..
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתה לא באמת חושב שמי שמפעיל על השרת שלו משהו לא חוקי יגיד את זה בפורום, נכון?
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
ב"ה
בטוח שיש. אם זה סתם שרת גיבויים נידח אז יכול להיות מאוד. אבל שרתים שחברות משתמשות בו למכירת איחסון אתרים אז לא סביר שאנשים יסתכנו כמובן שאף פעם אי אפשר לדעת ב100% אבל התופעה קיימת אבל הרבה פחות מוחצנת מהתופעה במחשבים ביתיים.
# 7 |
חבר וותיק
|
אני לא צפיתי שאף אחד יבוא ויגיד לי...
שלום שמי בלה בלה ולי יש חברת איחסון בשם X שמתאחסנת במקום Y ויש לי ויונדוס לא חוקי... זה קטע הזוי ברמות... אלא אם הוא בא לדפוק חברה אחרת... אבל מה שכן אם אני בתור לקוח מתאחסן על חברה כזאת ומגלה שהחברה מאחסנת אותי על שרת שהוא בעצם לא חוקי.. האם יש באפשרותי לתבוע את החברת איחסון על דבר מרמה...? |
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
כל עוד קיבלת את מה שכתוב בחוזה התקשרות אין לך מה להגיד להם. אבל אתה יכול להתלונן עליהם למיקרוסופט אם בא לך.
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
איזה להתלונן עליהם למייקרוסופט?!
אפשר להתלונן למשטרה! זה כבר קרה למישו שאני מכיר! באו ולקחו לו תשרת ופתחו לו תיק!
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|