![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
עזרה,משהו קטן מאוד
http://www.webmaster.org.il/article.asp?id=243
פעלתי לפי המדריך הזה וניסיתי לבנות מערכת העלאת קבצים.תראו את קוד הPHP האחרון. לא הבנתי היכן אני צריך לרשום את כתובת השרת שלי,על מנת שאוכל לנווט את הקבצים להתאחסן על השרת. ממ,אני די חדש בעניין. תודה מראש. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
PHP קוד:
הראשון זה הכתובת הפיזית - /home/username/dir username = שם המשתמש שלך באחסון ו dir תכתוב איפה נמצאת המערכת. השני זה הכתובת עם הדומיין שלך למערכת עצמה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר פורום
|
תודה,אך לא הצלחתי.
אודה לך אם תוכל להתחבר למסנגר,הוספתי אותך. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר פורום
|
סליחה על הדאבל פוסט,אבל מישהו יכול לתת לי את המסנגר שלו לתמיכה קטנה בקשר לזה?
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
Авторитет
|
תכתוב כאן את הבעיות שזה גורם או נוצרת כתוצאה מכך,
וכולם ינסו לעזור לך.
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר פורום
|
טוב,פעלתי לפי מדריך פשוט יותר. כרגע יש לי 2 קבצים בשרת.
אחד מהם הפונקציות [PHP] אחד HTML. כשאני מנסה להעלות קובץ,זה לא מצליח,ושאני מנסה להיכנס לקובץ הPHP זה גם לא מצליח. אלו הפקודות מקובץ הPHP: <html> <body> <?php print $file1 // ידפיס את הקובץ הזמני של input file1 print $file1_name // יחזיר את השם של הקובץ print $file1_size // יחזיר את גודל הקובץ בבתים print $file1_type // מחזיר סוג הקובץ ?> <?php if ($file1 !== "") { move_uploaded_file( $file1 , "public_html/".$file1_name ); print "הקובץ נשתמש בשרת , <a href=\"public_html/".$file1_name."\">uploads/".$file1_name."</a>"; }else{ print "לא נשלח קובץ"; } ?> </html> <body> |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
תסדר את זה בתגיות CODE שנבין..
# 8 |
חבר פורום
|
קוד:
<html> <body> <?php print $file1 // ידפיס את הקובץ הזמני של input file1 print $file1_name // יחזיר את השם של הקובץ print $file1_size // יחזיר את גודל הקובץ בבתים print $file1_type // מחזיר סוג הקובץ ?> <?php if ($file1 !== "") { move_uploaded_file( $file1 , "public_html/".$file1_name ); print "הקובץ נשתמש בשרת , <a href=\"public_html/".$file1_name."\">uploads/".$file1_name."</a>"; }else{ print "לא נשלח קובץ"; } ?> </html> <body> קוד:
<form action="upload.php" method="post" enctype="multipart/form-data"><br> <input type="file" name="file1"><br> <input type="submit" value="upload !"><br> </form><br> |
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
יש לך שרת שתומך PHP בכלל?
# 10 |
חבר פורום
|
כן
|
![]() |