![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
דרושים דרושים דרושים
שלום כולם, אז נתחיל?
תומכים: {2} - ידע רב-בינוני{+} בפאנל הניהול DA, רמת משתמש ורייסלר. - ידע ב HTML + PHP + MYSQL + PHPMYADMIN {בינוני עד גבוה}. - גיל מינימלי: 16. - בנאדם רציני ונחמד, שבשום אופן לא יתעצבן על לקוחות או משהו. אחד שלא כל משפט שלו מתחיל ב"אחי תראה". - תמיכה ב: איסיקיו, אימייל, מסנג'ר, סקייפ, צ'ט onLine + פלאפון - שעות תמיכה: 6 {2-8} - בקשר לפלאפון, אני לא מצפה שתתנו תמיכה דרכו אלא אם לקוח מחפש תוכלו להגיד לו בנועם מתי אפשר לתפוס אותכם או מתי תחזרו וכו' {יש יתרון לאנשים עם קול עדין חח}. - אנשים שעומדים בלחץ, סך הכל זאת לא עבודה כל כך קלה. קצת על העבודה: בעיקרון זה לעזור ללקוח, למשל פעם ראשונה שלו אז הוא שואל לאן מעלים קבצים וכאלו, אתם צריכים כל הזמן לתת תחושה של בטחון, למשל אחרי שעזרתם לו תכתוב משהו בסגנון "אם אתה יש לך עוד שאלות, אל תתבייש, בשביל זה אני פה" וכאלו, לפעמים תצטרכו להעלות גיבויים וכאלו, יכול להיות שיש ללקוח סקריפט כלשהו בPHP ומשהו לא עובד, אז תראו מה הבעיה, אם אתם לא מצליחים לפתור תפנו אלי או אל התומך השני, תריצו חיפוש בגוגל, תנסו לעזור בכל דרך אפשרית. בקיצור, להיות נחמדים. זה נשמע הרבה אבל בתאכלס זה מקסימום לשבת 15 דקות עם כל לקוח חדש, נסבל... * לא תצטרכו להתעסק בפורומים וכאלו, רק מה שבא עם האיחסון + קצת עזרה מהצד אם אתם מצליחים... תמורה: רייסלר חצי ג'יגה + 50ג'יגה תעבורה. ----------------------------------------------------------- איש מכירות\מנהל מכירות\אחד שמביא לקוחות: {1-2} אז העבודה דיי פשוטה, אתם מסתובבים בפורומים {לא הוסטס, בשביל מה אני כאן? חח} או מציעים לחברים שלכם לקנות חבילות וכאלו... שוב, הגישה פה מאוד חשובה, להיות נחמדים ולא להלחיץ את הלקוח. אין לי עוד ממש מה לכתוב פה, אני חושב שמובן. *גם פה צריך פלאפון איסיקיו וכל מה שכתבתי למעלה \/. תמורה: 35% מכל לקוח שתביאו {חד פעמי}. ----------------------------------------------------------- יועצים: {2} אז ככה, שוב הדרישות של כמו התומכים {חוץ מהידע}.. שזה גיל דרכים ליצירת קשר, גישה וכו... הפרטים שלכם בעצם יופיעו באתר, או שאני אתן ללקוחות. התפקיד שלכם הוא לעזור ללקוח שהוא לא ילך לאיבוד, תחשבו שאתם כמו מרכזייה, אם הוא אומר שהוא לא מצליח להפעיל משהו, אתם בשיא האדיבות מפנים אותו לתומכים \ אלי {מפנים=נותנים פרטים וגם מפרטים}. אז אתם צריכים גם ללמוד את השירותים שהחברה מציעה ולכוון את הלקוח. יכול להיות שיבוא גם לקוח שעוד בעצם לא לקוח, אז תמליצו לו על החבילה שכנראה תתאים לו, ובעצם תגרמו לו להרגיש בנוח ושהוא לא מבזבז תכסף. {תמליצו != תשכנעו, אלא באמת תמליצו} אז הדרישה העיקרית לתפקיד הזה היא נסיון וראש טוב. תמורה: מכיוון שזאת עבודה דיי 'יבשה' התמורה לא כך גדולה: איחסון: 250מגה + 15 ג'יגה תעבורה. ----------------------------------------------------------- מתקיני פורומים\מערכות מוכנות: {1-2} שוב, אותם דברים בסיסיים כמו שכתבתי ב"תומכים" ותאמת גם את הידע שלהם אמור להיות לכם. כנראה שרוב העבודה תהיה IPB+PHPBB, אבל מי יודע, יכול להיות עוד פורומים\מערכות. התפקיד פועל ככה: אני נותן לכם לקוח, לחודש, כל מוד וכל התקנה {עיצובים וכו} אתם מתקינים לו במשך החודש הזה. את ההתקנה עצמה אתם תעשו בשרת נפרד, {בבית או ובמידת הצורך אני אפתח לכם חשבון} ואחרי שההתקנה הצליחה אתם מעלים\מתקינים על השרת של הלקוח {כמובן שתעשו גיבויים לפני והכל}. בגלל שרוב הלקוחות הם ישראלים, אז תצפו לרשימה ענקית של מודים ותוספות {למה לא לנצל נכון?} אז כדאי שתכינו "פורום מוכן" עם הרבה תוספות {לא חובה, אלא לטובתכם}. שוב, היחס מאוד חשוב, ותהיו רציניים ונחמדים. תמורה: 35 ש"ח על כל חודש של לקוח. [2 לקוחות=70 שח, 10=350...]. ---------------------------------------------------------- זהו נראה לי, יש עוד כמה דרושים אבל זה כבר לא לפורום הזה. את כל הפרטים שלכם ניתן לשלוח לי בהודעה פרטית או תגובה פה בפורום. *רוב הדרישות הם בגדר ה"מומלץ" ואם אתם לא עונים על הדרישות ב100% אלא ב90% אתם גם מוזמנים לנסות את מזלכם. המשך יום נעים {או לילה או בוקר}. עריכה: מרוב שאני עייף לא שמתי לב איפו אני מפרסם, מנהלים, נא להעביר לפורום המתאים {הצעות ובקשות שונות}, תודה. Last edited by mlnn; 12-08-06 at 05:01.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|