|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
[PHP] מערכת התחברות
או קי אני עשיתי במסד 3 תאים
username password level עשיתי שיש 3 רמות מנהל זה לבל 4 רסלייר זה לבל 3 משתמש זה לבל 2 עכשיו לכל אחד שמתי משתמש בניפרד ושמתי לפי הסדר הלבל הבא: 2 3 4 כלומר הסדר שכתוב במסד זה המשתמש ראשון והמנהל אחרון.. עשיתי הוצאת נתון מהמסד בצור ההבאה: PHP קוד:
לא יודע למה
הוסטסניון
|
אתה רוצה שכל המשתמשים יוכלו להיכנס?
הוסטסניון
|
ואיך הקוד שהבאת מתקשר להתחברות כמנהל/ריסיילר/משתמש?
דבר ראשון אני לא הבנתי למה אתה צריך while אם זה להתחברות, אז אתה צריך רק שורה אחת בשביל לאמת נתונים. בכלליות אני יסביר לך איך אמור לעבוד ההתחברות. נשלח טופס עם שם משתמש וסיסמא, אתה מריץ שאילתה בusers שלוקחת את הpassword של אותו משתמש. אם הpassword שהוקש בטופס שווה למה שהוצאת מהשאילתה - אתה מציב 2 עוגיות: 1. username 2. password בכל מה שנוגע לpassword תשתמש בהצפנת md5, ובכלליות, בדף של הפאנל ניהול למשל.. אתה עושה שני מבני בקרה if PHP קוד:
Last edited by Alon.R; 08-08-06 at 14:01.. |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לא שאלת אותי את זה כשהתחברת, עכשיו הבנתי מה אתה עושה :\
חחחחחחח סבבה בהצלחה ^^ |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
אז אולי תתחבר חח??
ואני כן רוצה שכל המשתמשים יוכלו להתחבר אבל כסוג שונה של חשבון.... ואני לא רוצה לשנות את כל המערכת אלה רק את הקטע של הלקיחת נתון מהמסד והפיכתו למשתנה... כי אחרי זה אני פשוט משווה בין המשתנים
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
MD5 אפשר לפרוץ בדיי קלות עם הכלים המתאימים, לאבטחה מוגברת רצוי להשתמש במחרוזת נוספת המשתנה ממשתמש למשתמש ולעשות משהו בסגנון של md5(userpassword.key) יש הרבה אפשרויות לאבטחה אבל MD5 לבד לא מספיק |
|
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
אפשר לחזור לנושא?
תודה על תרומתך.
|
PHP קוד:
mysql_num_rows ואם כן אז המשתמש קיים |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
אני לא רוצה לשנות אני עשיתי קובץ בשם GLOBALS שמה הוא ממיר נתון ממסד למשנה ובPHP הוא משווה בינהם אני לא רוצה לשנות עכשיו הכל ... רק את קובץ GLOBALS
הוסטסניון
|
ציטוט:
ואם אתה כבר מדבר, בוא נראה אם יש לך משהו מאחורי הדברים, תתן לי את הערך הלא מוצפן של הערך הזה: קוד:
2924a4686bd638be54deadfec7e5a27d ציטוט:
ככה אתה לא יודע אם אין כזה משתמש או שפשוט הסיסמא לא נכונה. כמו שאמרתי הוא צריך להוציא את הpassword מusers איפה שהמשתמש שווה למה שהוא כתב בטופס. ואז לבדוק עם mysql_num_rows אם הוא הוא מצא משו', אם לא סימן שהמשתמש לא קיים. במידה וכן הוא מצפין את מה שהלקוח כתב בשדה של הסיסמא ומשווה אותו למה שהוא מצא מהשאילתה שהוא הריץ. במידה וזה נכון הוא מציב עוגיות - מחובר. וזאת השיטה הכי נכונה, סמוך עליי כבר בניתי כמה מערכות עם התחברות וחלקם גם יותר מתוחכמות מהתחברות כזאת פשוטה, אני לא בא להתלהב אני רק אומר שאני יודע מה שאני אומר... Last edited by Alon.R; 08-08-06 at 20:29.. |
||
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|