|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
ביקורת על אביב מ hostime.co.il
לפני כחודש אביב מהוסטים פירסם פה ביקורת על בסטסרב על עסק מלוכלך ביניהם בשרתים יעודיים....אני הגבתי לשיחה שלהם כי גם לי הייתה בעיה עם בסטסרב אז ביקשתי ממנו ליצור קשר
אחרי תקופה ארוכה של דיבורים סגרתי איתו על שאני ישכיר ממנו שרת דואל קסאון 3.06 3 גיגה זיכרון וכו'.......... הפקדתי לו את הכסף (הסכום לא חשוב) ויום אחראי הוא נעלם והפלאפון שהיה לו לפני לא פעיל אני יודה מאוד למי שישים לי פה את האי סי טלפון או פלאפון שלו הכינוי שלו בפורום זה hostime.co.il
מנהל ראשי
|
ומה מהסקנה המתבקשת מכל פעם שמציעים לך משהו זול מידי
מחברה שכבר קיבלה תגובות רעות בעבר? ![]() Last edited by דניאל; 05-08-06 at 15:53.. |
![]() |
# 3 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
צודק עשיתי טעות
לומדים מטעויות
עסק רשום
|
ציטוט:
דניאל חלק מהשיחה שלנו אתמול בארומה הייתה על הקטע שהוא עשה עם השרתים אם אתה זוכר ספרתי לך שלקחו לו את השרתים בעקבות אי תשלום |
|
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בנאדם רמאי למרות שאמרנו לך את זה אתה קנית ממנו, אז זאת בעיה שלך כבר.
אנשים לא משתנים... |
![]() |
# 6 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
צודקים
אבל אפשר לעזור לא?!
חבר על
|
ציטוט:
בגלל זה קונים רק מאנשים מוכרים... |
|
![]() |
# 8 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
# 9 |
Permanently Banned
|
בנאדם רמאי וישאר רמאי...לדעתי צריך לעשות לו כמו כמה חברות אחרות...(שאסור להזכיר אותם...)
|
![]() |
# 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|