![]() |
# 1 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
שאלה לגבי כמה דברים
ראיתי שהמחירים לאחרונה מוגזמים עקב סך הכל לבצע פעולה
כאילו 2 $ הופכים ל40 שקל וכו' אשמח לדעת למה אני עומד לפתוח עסק דומיינים אשמח לדעת מה הדבירם איך איפה מה צריך לדעת אני לא חדש בתחום אבל עוד לא יצא לי להתעסק הרבה עם דומיינים וגם סקר קטן מאיזה ספקית עדיף להזמין כידוע לי גלובאט זה זולות אבל שנה שניה בעיה וגודדי איכות לא פתחתי את הדיון הזה סתם בגלל שלא בא לי להדפק בדרך כל שהי אחרי זה בתודה דן. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
שלום דן.
השאלה היא שאלה של איכות ושאלה של מה הלקוח שלך רוצה... אם הוא מבקש דומיין בלי יותר מידיי שאלות תיתן לו מה שנוח לך לתת לו. הוא אומר לך קח 50 שקל תביא דומיין domain.com. תזמין מגלובאט או registerflay מה שבא לך. אבל אם הלקוח מתעקש על גודדי מה אתה יכול לומר? אני מעדיף לקנות מגלובאט. אבל זה שאלה של מה ההעדפה שלך. בברכה, אבישי שמחוני.
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
צודק אחי גלובאט זה בסדר גמור וזול וגודדי יקר אבל בולשייט שתיהם אותו דבר אם הוא מתעקש על גודדי תגיד לו גודדי יקר אתה רוצה גודדי לך תקנה מהם אני מוכר גלובאט......
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אתה בא לחנות אומר הנה 20000 תן לי מחשב, אתה מצפה לקבל את המחשב הכי טוב... אתה צריך שתהיה לך עמלה קבועה, אם הוא נתן לך 50 שקל וזה מספיק לך לפי העמלה לקנות בגודדי אתה קונה בגודדי.. אם לא, אתה אומר זה לא מספיק לגודדי, אני אקנה לך מספקית אחרת ותקבל את היתרה בחזרה. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אבל אני בטוח שהאנשים הבינו את העיקרון. נתתי סכום שהוא לדעתי "הוגן" לדומיין מחברה כמו IPOWER או גלובאט רק בשביל הדוגמא. בברכה, אבישי שמחוני.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|