|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
[עיצוב] הוסטינג חדש שלי [Niros]
ואוו, העיצוב הזה עבר תהליך שלם של שעת עבודה פה ושעת עבודה שם בין העבודה של החופש ובין הלחצים.
מקווה לתגובות, בכל מקרה הוא מוצע למכירה.(אין לפנות עם הצעות של מתחת ל 200, ולא להגיב על זה...חבל סתם על הספאם). לצפייה לחץ כאן *אני פשוט מת על הסגנון הזה * שרת 100% * ניתן לשנות את הצבע הצהוב לצבע המבוקש (מומלצים: אדום וכתום)
# 2 |
кто ты?
|
יפה, אהבתי חוץ מכמה דברים:
עם כל הכבוד לתלת מימד של השרת, הוא אותותו ניהיה קונוס... תרחיב טיפה את ה"ראש" שלו. התפריט "בלתי-קריא", לקוח פוטנציאלי לא לבזבז זמן על שינוי מצב הראש כדי שהוא יוכל לקרוא, הוא צריך להכנס ולהבין ישר מה קורה, מבין? חוץ מזה אהבתי את ה"הגדרה" של החבילות, בהצלחה במכירה. ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
אחלה של רעיון.
התפריט טיפה הרס. באמת צריך לסובב ת'ראש בשביל להבין מה כתוב שם. השרתים צריכים קצת שיפור. אבל מבנה חמוד. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
רעיון טוב הביצוע בתפריט קצת פחות .
![]() מתחת ללוגו החלון של "כניסה ללקוחות", כפי שאני ראיתי ניסת לחבר בינהם על אותו רצץ של רוחב אבל יש לך שמה טעות קטנה. בהצלחה במכירה. |
![]() |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
אהבתי את הכל חוץ מהבאר
זה קצת דפוק שגולשים צריכים להזיז את הראש כדי ליקרוא מה רשום בתפריט,במקרים כאלה פשוט יוצאים מהאתר |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
לא יודע, לא אהבתי את המבנה של העיצוב, לא התחברתי אליו.
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
וואלה שמע יש פוטנציאל כבד {:
תכלס אהבתי, רק שלמעלה התפריט לא מובן... לגמרי כאילו.. תנסה לעשות שמה משהו - אבל הגוף של התפריט אהבתי... אני אישית אוהב אריאל אז תנסה לראות איך זה יהיה עם אריאל, חוץ מזה אהבתי ניר, התקדמת (: |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
מאוד יפה. אהבתי.
באמת הלחצנים קצת מקשים על הקריאה. אפשר לעשות, בפלאש, שכשעוברים על לחצן מסוים אז הוא נהפך ב-90 מעלות, ואז יהיה קל יותר לקרוא... אם אתה מבין אותי ![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
בכלליות אהבתי רק השרת דיי מעצבן הצורה שלו.
והתפריט - נפתס לי הצוואר =\ |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
ממש יפה.. סיגנון מיוחד יש לך..
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|