|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
אתר כמו האתר של השין אבל יותר מהיר ונוח
שימו לב האתר בגרסאת בטא ויהיו עוד שיפורים!
העמוד הראשי בבניה אז אל תתיחסו ממש אליו המערכת עובדת מהר! והיא הרבה יותר נוחה לשימוש.. הדומיין בקרוב! tot.server-il.com תגובות בונות מה לשפר ומה להוסיף תודה |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
זה רק אני או שאפשר להרשם בלי לבחור שם משתמש וסיסמא?
משתמש - היכל התהילה
|
יפה מאוד =]
טיפה css וזה יותר יפה משין. |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אחי תעשה שלא יוכלו להירשם בלי למלא את השדות הנחוצים. עיצוב יפה מאוד יוסיף לאתר... ויש שם להכניס מספר וסיסמא...למה שמישהו יזכור מה המספר שלו? המערכת לא בנויה הכי טוב תעבוד על זה עוד קצת. |
|
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
נחמד אחי..
יש לך הרבה מאוד לשפר.. צור קשר אני רוצה לדבר איתך על משהו..
חבר בקהילה
|
תודה אנשים! כל מה שאמרתם יסודר בזמן הקרוב!
עוד תגובות ועצות עריכה: אוקיי עשיתי ככה שבשביל להרשם חייבים למלא את הכינוי, אימייל, סיסמה בקרוב אני יעשה בדיקה לכל אימייל ע"י קוד אישור יש עוד הצעות לשיפור? Last edited by L[s]D; 25-07-06 at 22:31.. |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
כמובן שתסדר את הפורום
אני חושב שעדיף לעשות טופס יצירת קשר ואז יהיה אפשרות (כמו פס גלילה) למי לשלוח את ההודעה כל העמודים במערכת נכתבו במין זכר אך מתייחסים לשני המינים כאחד לדעתי זה מיותר תעשה כותרת לאתר (כמו שפה רשום הוסטס-פורום אחסון האתרים הגדול בישראל) ותוסיף עוד תוכן |
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ובקשר ל "כל העמודים במערכת נכתבו במין זכר אך מתייחסים לשני המינים כאחד" זה חובה לפי החוק.. יכולים לתבוע אותי על הפליה [למרות שלא יעשו את זה.. אבל השורה הזאת לא מפריעה לאף אחד] ואני יוסיף עוד תוכן.. זאת רק גרסאת בטא... היא בבניה עדין.. ואני יעשה כותרת. תודה על העצות! עוד תגובות? |
|
![]() |
# 9 |
חבר על
|
אהבתי מאוד, אני רואה לאתר הזה עתיד גדול !
|
![]() |
# 10 |
חבר על
|
זה לא הנוחות והיופי (שכמובן אין בו) שעשו את האתר שין1 גדול, אלא הכניסה הראשונה לשוק.
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|