|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() מאחר ואני חדש פה, ורואה הרבה ביקורות, על כל-כך הרבה חברות, אני מרגיש צורך להציע
רעיון מצוין שמתבשל אצלי כבר הרבה זמן: מדוע לא תיפתח חברה (און גוף כלשהוא) שתעסוק בבדיקת נותני שירות האחסון, ופרסום חברות יעילות כעת, אלו שנתנו אחסון כולל תמיכה כמו שצריך -יזכו לפרסום חיובי נרחב אלו שזלזלו בלקוחות ונתנו שירות גרוע- יקבלו פרסום שלילי איך עושים את זה אתם שואלים? פשוט מאוד! יוצרים סקריפט או Log או משהו שאפשר להכניס לשרתים של נותני האחסון, שהוא יבדוק את זמן פעולת השרת, ניתוקיו, ועל כל בעיותיו, בסוף חודש/6 חודשים/שנה יפורסמו החברות שנתנו שירות מצוין+ תעודת יושר ואמינות (או משהו בסגנון), ועל כן יזכו ללקוחות נוספים עקב הפרסום החיובי על החברה להיות מורכבת מ: 1. מעורכי-דין (לשם הגשת תביעות במקרים מוצדקים) 2. מאנשים שמפרסמים חברות אחסון מהצד הניטראלי של העניין (לשם פרסום מסקנות החברה) 3. חברות אחסון שתשתפנה פעולה עם החברה 4. וכמובן, משתמשים שנתקלים בבעיות, יזכו לקבל אוזן קשבת, עם מענה לבעיות שלהם (כל אחד יודע עד כמה מתסכל העניין בו השכרת שירות אחסון ללקוחות, ופתאום בעל השרת "נעלם" (לא אומר את זה בהכללה- פשוט- רבים המקרים) מיותר לציין שבעניין הזה אני לוקח חלק ניטראלי בלבד, ואין בו כדי להכפיש כל חברה, כזו או אחרת מבחינתי כולכם טובים! (יותר ממני לפחות ![]() תחשבו על זה.. |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
זאת אפשרות אבל לא נראה שמישהו ירצה לפתוח חברה כזו מכיון שזה לא רווחי או משהו כזה, אנשים תמיד חושבים על העניין הרווחי..
|
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אפשר לשים את זה בתור עמותה רשומה..
|
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אפשרי
אבל מי שינהל תעסק ירצה כסף תמיד ככה... |
![]() |
# 6 |
משתמש חדש
|
יש אתר כזה שראיתי
אני לא זוכר אתר ישראלי שאתה מחפש בו משהו ואתה יכול לחפש על פי ביקורות (דירוג) או על פי מחיר ועוד |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
זה (יכול להיות שזה) 'זאפ' או D, אבל מה הקשר לכאן?
אה.. אולי אתה מתכוון ליצור אתר? אבל מה זה יזיז אם תיצור עוד אתר? צריך מעשים בפועל.. Dvirs.Net הכל אפשרי בחיים. צריך רק כוח רצון ,ומחשבה ארוכת טווח- זה הכל. |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
יופי ומי ישקיע על עורכי דין, עיצוב תיכנות ואיחסון מכיסו האישי תמורת אממ רגע אממממ נו אממ אה!! כלום!
עם יש מישהו כזה או שאתה מוכן לממן, שנתחיל? אתה מבין את הבעיה?
חבר בקהילה
|
בקשר לעיצוב תיכנות ואחסון, זו לא בעיה- אפשר לארגן
בקשר לעו"ד- אני בטוח שיש כאן כמה חברות שמכירות עו"ד שמתמצאים בעניינים הללו בקשר לתשלום לעו"ד- אפשר להשית את זה על המשתמש |
![]() |
# 10 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
למרות שזה לטובת המשתמש ולא בטוח שזה יעזור בכלל למה נראה לך שאנשים ישלמו יותר? גם אם זה לטובתם, והם מחפשים שירות יותר טוב... הם רוצים לשלם כמה שיותר זול. וגם ככה זה לא יהיה עוד "כמה שקלים" אתה מתכוון למשהו כמו "ארגון לזכויות הצרכן" בקיצור במקרה הזה... זה לא יעבוד. רעיון נחמד וטוב על עיקרו, אבל מן הסתם דווקא דברים כאלה טובים לא יכולים ללכת.
|
|