|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש ריסלייר לאירוח אתר גדול
יש ברשותי אתר נושם ופעיל בנושא טרקטורונים ואופנועי שטח,
מכיוון והאתר בנוי רובו בפירסום מדיות שונות: תמונות, סירטונים ועוד שלל מדיות - האתר צורך מקום רב ותעבורה רבה. ולכן אני מחפש חברה רצינית ואמינה עם תמיכה ואפטיים גבוהה שתאחסן את האתר, הדרישות לריסלייר הם: 5 ג'יגה שטח איחסון 300 ג'יגה תעבורה חודשית + מחירים סבירים ככל הניראה ההתחייבות תיהיה לחצי שנה - שנה. חשוב מאוד שהשרתים יהיו מאובטחים. אני מבקש לא לפנות בתוכנות מסרים או בהודעות פרטיות - הציעו את ההצעות באשכול ואנו ניפנה למי שיראה לנו. תודה. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
שלום לך,
ובכן, הצעת אירוח אתרים מבית DIVServ, להלן חבילות אירוח הריסיילרים שלנו : ![]() להלן מפרט השרת המשמש לשרתי האירוח : מעבד: Intel(R) Xeon(TM) CPU 3.00GHz זכרון פנימי : 2GB DDR דיסק קשיח: 120GB רוחב פס: 1000MBIT שיתופי מערכת הפעלה : Linux-CentOS 4.2 פאנל ניהול (לוח בקרה) : DirectAdmin השרת ממוקם בחוות השרתים של 012 ישראל . אתה מוזמן לעיין באתר העסק : http://www..net פרטים ליצירת קשר ולקבלת פרטים נוספים, אביעד ויצמן - מנהל העסק סלולארי (נייד) : 052-4454752 דוא"ל : order@.net מנוי אייסיקיו : #192221908 מנוי מסנג'ר : syspot@hotmail.com הודעה פרטית (כאן בהוסטס) : לחץ כאן ניר אלל - מנהל העסק טלפון / פקס : 086846055 דוא"ל : order@.net מנוי אייסיקיו : #224759 מנוי מסנג'ר : לא זמין כעת הודעה פרטית (כאן בהוסטס) : לחץ כאן בברכה והמשך יום נעים, אביעד, עסק אירוח ופיתוח האתרים DIVServ . Last edited by Vaizman; 25-07-06 at 21:31.. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
שרת בעל אפטיים גבוהים! אייסיקיו: 199703663 פלאפון: 0546911233 אלירן. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
הצעת מחיר
שלום לך,
אנו נשמח אם תעיין טיפה באתרינו הנ"ל: www..net הנמצא בשידרוגים ברגעם אלא. לגבי מחיר 5ג'יגה + 300 גי'גה תעבורה לרסיילר ללא SSH המחיר אצלינו יהיה 100 שקל לחודש אלא אם כן אתה מתחייב למספר חודשים לגבי התחייבות צור קשר באחת מהדרכים בחתימה שלי. תודה, המשך יום נעים, אופק
# 9 |
אחראי פורום
|
לכל המציעים למיניהם - אציין רק שיש לבחור מסד בגודל 100 מגה וגודל עם הזמן, לתשומת ליבכם.
במידה ואתה מעוניין - 5 ג'יגה אכסון + 500 ג'יגה תעבורה במחיר מבצע חד פעמי של 70 ש"ח לחודש. על המסד - תוספת של כ-100 ש"ח. כל 100 מגה נוספים תוספת של עוד 60 ש"ח. על העסק: *עסק חוקי, רשום בחוק ומספק קבלות. *העסק ברשת מעל ל11 חודשים. *העסק בעל כמה שרתים ייעודיים בחוות השרתים של 012 בפתח תקווה. *לעסק קו בזק!! 03-9501134. *תמיכה: אני שמח להגיד כי אנחנו העסק היחידי אשר השיק מערכת לתמיכה בסרטים! צוות העסק צילמו סרטים לשימוש בפאנל בכל רמותיו בעברית/אנגלית. כמו כן במידה והינך מעוניינת בתמיכה אישית - תומכינו יעבדו איתך אחד על אחד. בענייני פורומים, תומכינו הם הכי טובים שיש!. ניהלו בibheb ניהלו ויכולים לנהל בildev - קהילת המודים הכי גדולה בארץ. מקורבים לצוות המפתחים הראשי של phpnuke. אנחנו בעסק מתחייבים ל99% אפטיים! אך, אנחנו גם מקיימים! במידה ואחוזי האפטיים (זמינות שרת) ירדו מ99% להם אנחנו מתחייבים את תזכי בפיצוי בימים נוספים לחשבונך. מהיום אהיה זמין שנית בפלאפון (כל הבוקר אני בסידורים והיום אקנה לי את הפלאפון החדש שלי ![]() ![]() איסיקיו - 170-925-340 צור קשר. מסנג'ר - admin@freshserv.net אימייל - admin@freshserv.net טלפון קווי, בזק (עוד חצי שעה יהיה זמין ופעיל) 03-9501134. תודה, המשך יום נעים ושבוע טוב.
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
וגיא לא הכנסת את הגלריות במידה וישנם גלריות לפי מה שהבנתי והורדות זה גם כן דברים שבכמות מעמיסות על השרת. לפותח האשכול אתה מוזמן ליצור קשר עם עמיטל(התגובה הראשונה) או איתי בפרטי לקבלת הצעת מחיר מסודרת כמו שצריך. שים לב המחיר לא יהיה זול אבל זה שווה את זה. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|