|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
מכירת חיסול של דומיינים.
אני מוכר כאן כמה דומיינים שאין לי יותר צורם בהם.
אל תתיחסו לכניסות, אני לא מוכר דומיין עם כניסות. alte-f.com- אפשרות לקנייה כולל פורום (הכל בפרטי). מסתיים ב-30/4/2007. הדומיין רשום בגודדי- יועבר לחשבון הרוכש. הצעות החל מ-40 ש"ח (כולל פורום- 60 ש"ח). game-il.com- אפשרות לקנייה כולל עיצוב לאתר משחקי און ליין. מסתיים ב-11/7/2007 נשאר לו כמעט שנה שלמה. הדומיין רשום בגודדי- יועבר לחשבון הרוכש. הצעות החל מ-60 ש"ח (כולל עיצוב- 100 ש"ח). smesek.com מסתיים ב-27/6/2007 הדומיין רשום בגודדי- יועבר לחשבון הרוכש. הצעות החל מ-50 ש"ח. (כולל שירותי sms, ללא תשלום נוסף). |
![]() |
![]() |
# 9 | |
הוסטסניון
|
![]() ציטוט:
עכשיו זה שווה! יש כאן דומיין מעולים! כמו: game-il.com (אני מציין את זה כי את זה הכי אהבתי ולא שהאחרים לא טובים) תחשבו על זה בימקום לקנות דומיין חדש אם שם לא משו :/ אז תחליפו דומיין בעד דומיין שווה שאתם תקבלו!, פרייר מי שמתלבט ולא קופץ על ההצעה.. בהצלחה במחירה!
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מה זה "בחינם"? אתה לא לוקח אחוזים על ההודעות? מי שקונה מקבל את כל האחוזים (מה שנשאר אחרי החברה הסלולארית) ? כי אם לא.. מה הקטע של זה? אפשר גם לקבל את זה "בחינם" סתם ככה.. אם לא ממך.. אז מכל עשרות האנשים האחרים.. או שמדובר בתכנות שירות sms חינם לפי דרישות הקונה? כי לא ממש נראה לי.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|