|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() שלום, שמי תומר.
אני אתחיל ישר בביקורת ומקווה שיהיה לזה סוף טוב. לפני שבועיים וחצי פלוס מינוס פירסמתי הודעה בהוסטס שאני צריך מתכנת, ניר פנה אליי והבטיח לי שהוא מסוגל לעשות מערכת ניהול תוכן תוך זמן קצר, הכימיה בינינו הייתה טובה, הבאתי לו מקדמה על 150 ש"ח והוא התחיל לעבוד. שבוע עבר ואין חדש- כל הזמן אני מנסה להשיג אותו בטלפון עד שבשלב מסויים הוא פשוט סינן את השיחות שלי ומתי שהתקשרתי והוא כן ענה הוא אמר "עד היום בערב זה מוכן"... כמובן שזה לא היה מוכן. אפילו הצעתי לו העלאה של התשלום אבל נאדה, כלום, כל הזמן בעיות... לדעתי שאדם לוקח על עצמו פרוייקט הוא צריך לחשוב לפני אם הוא באמת מסוגל לעשות אותו.. מרוב ייאוש, אחרי שבועיים וחצי שהלקוחה מחכה רק לזה פניתי למתכנת אחר שלא אציין את שמו, הוא עשה עבודה מושלמת ב4 ימים וזה עובד פרפקט. ביקשתי מניר את הכסף חזרה, התקשרתי, שלחתי הודעות באייסיקיו והוא בשלו - מסנן. אז רק שתדעו באמת עם מי יש לכם עסק ואני מקווה שהוא יחזיר לי את ה150 שקל האלו ויהיה לזה סוף טוב כי הוא בעיקר פגע באמינות שלו במקרה הזה ובעקיפין גם באמינות שלי מול הלקוחה. אגב - יכול להיות שהדרישה מצידי לסוגי המערכות הייתה מוגזמת והמחיר אולי לא התאים לו, למרות שאפילו לפני הצעתי לו יותר אבל הוא אמר שאין לי מה לדאוג כי מעכשיו אנחנו עובדים ביחד ובגלל זה לא צריך יותר כסף. את התכונה הזאת אהבתי אצלו אבל חבל שבהמשך הוא התקלקל . אפילו אם הוא היה אומר לי אחרי כמה ימים אני לא מצליח בוא נוותר על זה אז מבחינתי לא היה נורא, העיקר שלא ימרח אותי וזה הכי הפריע לי. Last edited by awd; 18-07-06 at 21:13.. |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
עצוב לשמוע...
|
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
חבל לשמוע , מעניין מה לניר יש להגיד.
|
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
עצוב לשמוע את זה ,צריכים לחכות לראות מה ניר אומר
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
אולי מספיק עם העצוב לשמוע ובאמת תחכו לניר?
למה בכח להעלות מונה הודעות?
הוסטסניון
|
חבל מאוד..
אני לא מכיר את המשתמש אבל טוב תמיד לדעת |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
משהו נוסף
אגב - יכול להיות שהדרישה מצידי לסוגי המערכות הייתה מוגזמת והמחיר אולי לא התאים לו, למרות שאפילו לפני הצעתי לו יותר אבל הוא אמר שאין לי מה לדאוג כי מעכשיו אנחנו עובדים ביחד ובגלל זה לא צריך יותר כסף. את התכונה הזאת אהבתי אצלו אבל חבל שבהמשך הוא התקלקל .
אפילו אם הוא היה אומר לי אחרי כמה ימים אני לא מצליח בוא נוותר על זה אז מבחינתי לא היה נורא, העיקר שלא ימרח אותי וזה הכי הפריע לי. |
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
היתה עליו עוד ביקורת לא מזמן אם אני לא טועה ..
|
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 10 |
חבר על
|