|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
[חדר כושר] תוכנית אימון
אהלן, נושא זה נפתח בכדי להתרענן קצת מהמצב, והמנושאים שנפתחים עליו.
אז ככה, מי פה מתאמן? כמה פעמים בשבוע? מהי התוכנית אימון? אני אתחיל: מס' פעמים בשבוע: 4, ראשון, שני, רביעי, חמישי. תוכנית אימון: ראשון: בטן, כיפוף בטן. רגליים, לחיצות רגליים. יישור רגליים. כיפוף רגליים. תאומים. שני: בטן, כיפוף בטן. חזה, לחיצת מוט בשכיבה. לחיצת ידיים קדימה. פרפר. דו ראשי, כיפוף ידיים עם מוט בעמידה. כיפוף ידיים עם משקולות יד בשכיבה. כיפוף ידיים (25). כמובן שהכל בסטים, את רביעי וחמישי אני אכתוב יותר מאוחר אני עייף קצת ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 3 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
אני מתאמן...
11 שנים קרב מגע. שנה וחצי חדר כושר. 3 שנים נבחרות שחיה.
# 4 |
Permanently Banned
|
אני מתאמן, כ3 שנים, 6 פעמים בשבוע :O
אבל מה שאתה עושה בכל הימים זה מה שאני עושה בכל יום :\ מה התוכנית נשים הזאתי ?! כמה זמן אימון אתה עושה ? חצי שעה ? |
![]() |
![]() |
# 5 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
דן,אתה מתאמן ברמת ישי?
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני מתאמן שעתיים. תראה מה שהראתי פה זה מה שמאמן חד"כ הביא לי והיא לוקחת איזה חצי שעה, ואז יש לי עוד שעה וחצי אימון משלי. ולמה 6 פעמים בשבוע? =\ צריך לתת לשרירים לנוח. וכמה זמן בכל יום? |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אומרים לך לבוא 4 פעמים כדי שיהיה מקום לעוד אנשים במכון :\ אם לא נתפס לך השריר אין שום סיבה לא לבוא. אתה חושב שמי שעובד בבניה לא מרים משאות כל יום ? השרירים נחים בלילה, אתה פשוט חדש אז לא רוצים שתתפוס את השרירים מהר... ומה התוכנית אימון ה"פרטית" שלך ? |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
יש לי חבר שגם כן מתאמן כבר כמה שנים ויום אחד המאמן אמר לו שמע תן לשריר שלך לנוח שבוע בשבוע הבא תרים 30 כי הוא הרים 27 ואני לא זוכר במה . .. באמת חבר שלי לא עבד על השריר שבוע בא שבוע אחרי זה הרים 30 בקלות וב27 הוא עוד התאמץ. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
שני A
שלישי B חמישי A שישי B הכי טוב |
![]() |
![]() |
# 10 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
בוא מכות ![]() ![]() חח אני לא מתאמן, אבל אני ספורטאי בדם...חח אני לא מתאמן והייתי הספורטאי הכי טוב בכיתה שלי...בובין הטובים בשכבה של 9 כיתות... מדבר על ריצה קצרה, ריצות ארוכות, מתח, כדורגל, כפיפות בטטן וכל זה... |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|