|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
[JS] לשוניות תוכן, איך?
יש די הרבה אתרים שמשתמשים בלשוניות תוכן,
כמו שיש בוינדוס.. אני חושב שזה שימוש בהסתרה והצגה של DIVים אבל רציתי לדעת את "הנוסחא" לאיך לבצע את זה, כמובן עם שינוי הצבע או הטקסט של הלשונית למעלה (לדוגמא שכנמצאים בלשונית הכותרת למעלה איפה שכל הלשוניות דגושה או שהצבע רקע משתנה וכו'..) תודה מראש, ![]()
# 2 |
Fatal Error
|
בלחיצה על אובייקט אתה מסתיר אובייקט אחד ומראה אובייקט אחר .. זה הכל ..
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
חיפשתי דוגמאות אבל לא מצאתי =\
תעשה מאפיינים נגיד על המחשב שלי תבין
# 5 |
חבר מתקדם
|
אתה יכול לעבוד עם פונקציה שתחליף את התוכן של DIV עם innerHTML לפי הפרמטר שאתה מעביר לו בהתאם לכפתור נשלחץ, או כמו שאלעד אמר - ליצור את כל האובייקטים מראש, ואז להציג ולהסתיר בהתאם למה שנלחץ..
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
אין בעיה, כפי שאלעד אמר.
אתה פשוט עושה שבלחיצה על לשונית כל שדאר התכנים נהיים display:none; וכל שאר הלשוניות חוזרות למצב הרגיל, והתוכן של הלשונית שלחצת עליה הופך ל display:block (לדוג'..). Last edited by miniature; 16-07-06 at 02:39.. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
אל תחליף את התוכן עם innerHTML ואני גם אסביר לך למה : כי עם innerHTML אתה לא שומר על ה state של הטאב ולעומת זאת, עם display אתה כן. לדוגמא: עברתי לטאב כלשהו, התחילה פעולה של טעינת ITEM מסויים, עברתי טאב וחזרתי לטאב הראשוני שאליו עברתי.. תצטרך לפתוח שוב את ה ITEM בשביל לקרוא אותו, זה לא ישמור על המצב שלו
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() ואז עברתי ל display ועבד יפה מאוד =] |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
תודה רבה רבה לכם!
ועוד משו קטן.. איך אני עושה שנגיד אני נמצא בטאב מסויים אז בכותרת שלו למעלה יהיה נגיד מסומן משו? hover זה לא טוב כי אם אני נמצא על הטקסט של הלשונית אז זה לא יסמן..
# 10 |
חבר וותיק
|
למה הכוונה מסומן משהו? לשנות רקע?
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|