|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 | |
הוסטסניון
|
תגובה שקיבלתי על מאמר שלי.
אז ככה:
פירסמתי בפורום גדול בארה"ב שלא אזכיר את שמו, מאמר שלי לגבי המצב של ישראל. להלן התגובה של מנהל אותו פורום גדול, למאמר שלי: ציטוט:
כמעט השתכנעתי לוותר, אך תגובה זאת נתנה לי את המרץ להמשיך! מה אתם אומרים? |
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
תגובה חזקה , אני ממליץ שתראה פה את מה שכתבת להם.
ישר כוח ובהצלחה עם האתר ! |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
דבר ראשון כל הכבוד על היוזמה לפרסם את הסיפורים שקורים פה בארץ באתרים בחו"ל ואולי לנסות לשפר או לשנות את התדמית שהתקשורת עושה בעולם למדינתנו.
אתר להסברה בשפה האנגלית עם פירסום שלו במקומות נכונים יכול להביא לאיזה שינוי קטן של דעתם של כמה אנשים שאולי יוכלו להזדהות עם הכאב של העם שלנו ולא רק עם הערבים, ואולי גם לתמוך. כל הכבוד על המאמץ ובהצלחה! |
![]() |
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אבל אני אשמח אם מישהו יתנדב. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אם אתה צריך עזרה קטנה פנה אלי באימיל: yogevbarber@gmail.com |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
אמרתי לך דבר איתי מחר לגבי העיצוב
# 8 | |
הוסטסניון
|
בבקשה! ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
ניסיתי לתרגם כמה שיותר קרוב למקור אבל בשעות כאלה אני עוד שניה נרדם על הכתבן..חחח
בכל מקרה הנה התרגום למאמר שלך בתרגום חופשי: ************************************************** ***** שלום, שמי טל ואני מישראל. אני יודע שמה שאתם רואים בטלויזיה ושומעים ברדיו הוא לא אובייקטיבי כמו שזה נראה, רק מהצד של הפלאסתינים. אני חייב להיות בביתי, בחדר המוגן, בגלל הסכנה של פגיעה ישירה מקטיושה, כך עושים רוב הישראלים. אני בן 14, ובעוד 4 שנים אני אתגייס לצה"ל. להיות קנא איתכם (בתרגום חופשי-בדוגרי...חח), אני פוחד שיחטפו אותי בשירותי בצבא. אנחנו במלחמה. כל העולם נגדנו. כל המדינות מסביב לישראל תוקפות אותנו. התקשורת מספרת רק על הדברים שקורים לערבים, ולא מספרים לכם איך אנחנו מרגישים. והאו"ם מאשים אותנו בתגובה מוגזמת? גם האינטרנט מעורב במלחמה. כל אתר באינטרנט עם הרבה משתמשים יכול להימצא בסכנה ע"י האקרים הערבים בכמה שעות. האקרים הערבים משנים את התצוגה בכמה אתרים כדי incitements words (לא הבנתי). סיפורים לא נכונים ותמונות של מקרים שהאקרים עורכים בתוכנות גרפיות. ************************************************** ****** בכל מקרה תנסו לקרוא תמקור באנגלית...תבינו יותר טוב. אז לילה טוב לכולם ותשמרו על עצמכם...מקווה שיהיה רק טוב. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|