|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
![]() שלום לכולם,
אני חדש פה.. קיצר.. אני מתכנת אתרים.. אבל נתקלתי בבעיה קטנה.. יש לי עיצוב גזור והכ ומסודר כאתר.. התחלטי לתכנת ב PHP וראיתי שחלק של האמצע איפו שצריך להיות הכתב.. זה מופיע לי באמצע.. ואם הכתב ארוך מידי אז הצורה של העיצוב משתנה.. קיצר אני רוצה לעשות כאילו כמו קופסה כזואתי שברגע שהוא מגיע לסוף של הקו של הטבלה או מה שזה לא יהיה הוא ירד שורה.. ולא ישנה את הצורה של העיצוב.. וניסיתי בקוד <div> זה לא טוב כי אם הטקסט ארוך מידי הוא ממשיך ועולה על חלק מהעיצוב.. אם יש קוד אחר טוב שמתאים למה שביקשתי אז אני ישמח.. תודה.. בכל מיקרה מי שרוצה לראות את האתר ועל מה אני מדבר הינה קישור: Lidoor.Hebreweb.com תודה רבה רבה לעוזרים.. ![]() נ.ב. פירסמתי את הכתובת כך ולא קקישור ביגלל שאין לי עדיין 10 הודעות אז המערכת לא מאפשרת לי.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
מה קשור PHP ?! :|
תבנה מחדש את הטבלאות, גם ככה אין שם יותר מדי דברים.. ותבנה שזה יתרחב
# 3 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
לא ניראה לי שזה קשור לטבלאות.. אם יכנס יותר מידי טקסט לאותה טבלה זה או יעלה על העיצוב, או יהיה מיתחת לעיצוב, או יהרוס את הצורה של העיצוב.. אין דרך אחרת להכניס טקסט? כמו שהסברתי למעלה.. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
ניסית עם תג iframe?
|
![]() |
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
כן..
ניסיתי כבר.. אבל יש לי עם זה בעיה.. כי זה קובץ של עיצוב שצריך לסים רק קובץ אחד בתקיה מסיומת.. כאילו צריך להתאים את העיצוב למערכת.. ואם עושים iframe אז זה לא פועל וזה עושה שגיאה.. ניסיתי לתקן את השגיאה והצלחתי חלק אבל היו חלקים שפשוט דפקו את כל התיכנות אז זה לא טוב.. אני מחפש דרך אחרת.. מישהו מכיר? עריכה: לפי דעתי הכי טוב להשתמש ב div אבל מישהו יודע אם יש דרך לעשות בו שכשכותבים משהו אז במקום שהכתב ימשיך ויאריך את האתר הוא ירד שורה אוטומטית? |
![]() |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
אני אנסה לחפש לך משהו =]
ד"א אתה עושה פרסומת סמוייה לאתר שלי ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
חחחח..
כן סמתי לב.. ותודה אחי.. יש בנתיים עוד מישהו שאולי יכול לעזור לי? |
![]() |
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
תקשיב...קודם כל אין לזה שום קשר לPHP... עכשיו האתר שלך לא "מקודד" טוב (אני יודע שזה לא נכון להגיד אבל אני כבר רגיל...ואין לי שם אחר XD)... אם אתה מעונין אני יעשה לך את זה בצורה טוב.... אתה מוזמן ליצור עימי קשר...פרטים בחתימה.... אגב יש לי לדבר אתך על עוד כמה וכמה דברים... תודה. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
הוספתי אותך..
אבל אתה לא מחובר ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|