|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
[שאלה] מהי שכונה רעה? ע"פ Google
רציתי לשאול מהי שכונה רעה ע"פ גוגל...
האם ישנה אפשרות שלשכונה רעה יש PR4, ואם אני מקבל לינק מהאתר הנ"ל שהוא שכונה רעה האם זה מעלה לי את ה-PR ומספק כקישור בעל PR גבוהה? אשמח אם תענו בהקדם. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
לדעתי לא רק במקרה וגוגל עוד לא עדכן את הPR של אותו אתר.
למשל משחק הדפדפן שלי לקח לו חצי שנה עד שהוא אונדקס, וכמה "מקדמי אתרים" ישר זרקו תיאוריות ואמרו שהוא אתר "שוכנה רעה".. ועד כמה שידוע לי גוגל לא מוציא אתרים משכונה רעה.
# 3 |
חבר מתקדם
|
כיצד גוגל בכלל מחליט שאתה "שכונה רעה" ?
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
גוגל יראה באתר שלך כשכונה רעה אם תיתן לו סיבות... לדוגמא תוכן ספאם, כתב "בלתי נראה"(כתב לבן על רקע לבן).. יש שיטה שבעזרתה אפשר לזהות אם מנוע גוגל מבקר באתרך ואז להציג לו אתר אחר או תוכן אחר וזה גם לא טוב... יש גם גניבת PR.. יש עוד כל מיני דברים שבגללם גוגל יכול לראות את אתרך כשכונה רעה.. אבל בעיקר לדעתי זה ספאם\דפים שחוזרים על עצמם\כתב בלתי נראה וכדומה
![]() |
# 5 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
אם אתה מקשר לאתר שבשכונה הרעה יש סיכוי שגוגל יכניס אותך לשכונה הרעה בנוסף.
ככה שכל ההחלפות קישורים למיניהן עם אלפי האתרים שמקשרים אליך [לפחות ככה הם אומרים] לא טובות כי רובן נמצאות בשכונה רעה. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
кто ты?
|
ציטוט:
![]() שכונה רעה, זה שם כללי שניתן לאתרים שמשתמשים בשיטות לא אתיות כדי "לקדם" את האתר שלהם, כמו תוכן סמוי ( צבע התוכן הוא אותו צבע כמו הרקע הוא ממש דומה לו ועוד ) זה גם לינקים סמויים, שזה הולך יחד עם השיטות של התוכן הסמוי, אם נושא האתר שלך הוא לא אתי, כמו מין, הימורים וכדומה, בגלל זה ניתן לראות שמקדמי אתרים מסרבים לקדם אתר העוסק בנושא לא אתי מבחינת גוגל. אם אתר משכונה רעה יקשר אליך לא יקרה לך כלום, לפחות לא לרעה, אבל אם אתה תקשר לשכונה רעה, אתה "תוזמן" להצטרף אליה ![]() אגב משהו שנזכרתי, קישורים אוטומטיים מובילים להפיכה לשכונה רעה, אם יש דבר כזה ![]() אם יש לך עוד שאלות תשאל. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
кто ты?
|
ציטוט:
שירותים שמאפשרים לך להוסיף את האתר שלך, אבל אתה חייב להשתיל קוד ו/או ליצור עמוד בשביל זה ששם הקוד הזה מייצר הרבה עמודים עם הרבה לינקים. יש הרבה כאלה שירותיים, עוד שיטת ספאם כמו שציינתי. לא מומלץ בכלל. אולי זה נראה לכם מגניב שפתאום משום מקום יש לכם איזה 1000 קישורים אבל תאמינו לי זה לא שווה את זה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
טוב לדעת..
![]() |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
Google, לגבי "אבל אם אתה תקשר לשכונה רעה, אתה "תוזמן" להצטרף אליה ".
אני דיי בטוח שגוגל בוט לא יעניש אותך ישר אם תקשר אל אתר משכונה רעה...בטח אם זה קישורים חוזרים ונשנים או קישורים לכמה אתרי שכונה רעה...
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|