|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
חברת Eye-Soft מחפשת מעצב מקצועי ובעל נסיון
*עדכון ראו למטה*
טוב, חברת Eye-Soft אשר קיימת כשנה ועד כה עסקה יותר בתחום התכנות אתרים ובצורה מינימליסטית בתחום העיצוב מחפשת כעת מעצב מקצועי ובוגר. מעצבים מתחת לגיל 15 לא יתקבלו. אתר החברה נפל כתוצאה ממעבר שרת לשרת של web2host אשר קניתי דרך חברת digitekk. החברה תיכנתה כ10 אתרים אשר רק אחד מבינהם אוכל לפרסם כאן (השאר עוד לא עלו לאוויר רשמית ולכן חל עלי איסור לפרסם אותם) אחד מהם הוא האתר www.hxh.co.il שהוא רק אחד מאתרי האנימה ובימים אלו החברה עובדת על פיתוח אתר למועצה מקומית ופורטל ערבי בין לאומי, אשר יתפקד בדיוק כמו ynet רק למגזר הערבי ויכלול את אותן האפשרויות. החברה תרשם כעסק רשום בימים הקרובים (עד כה דבר זה לא היה נחוץ מכיוון שעבדתי לבד). התשלום יהיה בהפקדה לחשבון המעצב. המעצב יקבל 75% ומנהל החברה יקבל 25% מהתשלום על העיצוב. לפניות ניתן לפנות אלי בICQ 256936525 או עדיף בMSN hydra@xtazi.net ניתן לפנות אלי גם בeMail - hydras@gmail.com ניתן כמובן גם להשאיר הודעה כאן. אנא, למי שיוצר קשר, שלחו גם מספר עיצובים שלכם (מינימום 4) ופרטים - ניתן ואף עדיף להשאיר כאן (בהודעה זו) את כל הפרטים ואני אפנה אליכם). תודה ויום טוב. *נכתב במקור בפורום הצעות ובקשות אך לא נתקבלה תגובה מאף מעצב ולכן זה הועבר לכאן* *עדכון* המעצב שילקח לעבודה יקבל עבודה מידית במקום בתשלום ואפשרות לעוד כ3-4 עבודות באותו השבוע-שבועיים. Last edited by Eye-Soft; 23-10-05 at 21:35.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
תיצור קשר.
אתה יכול לעיין ולראות עבודות, ורמה בפורטפליו שלי. שנמצא בחתימה.
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
Passion - אני אצור אתך קשר בערב. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
עוד מעט אסיים עיצוב ואציג אותו כאן + כמה עבודות.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
אממ יש לי עיצוב אחד...עם אתה מעוניין -
http://planet.nana.co.il/michel67/webd%2Dg1%2D1.htm 321324623 michaelzi@hotmail.com
# 7 |
Permanently Banned
|
כתוצאה מעיכוב, אני אפנה אליכם מחר. אנא השאירו פה עוד עיצובים שלכם ולא רק אחד. מה שלא ישאיר שום עיצוב או קישור לפורטפוליו, אני לא אפנה אליו !
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|