![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
שאלה ב CSS
האם יש אפשרות להגדיר 2 תמונות רקע שיופיעו ביחד ?
אני אסביר... יש לי את התמונה הזאת : dot-blue.gif זה תמונה של נקודה, עכשיו אני רוצה שהוא יציג אותה לכל אורך ה DIV לדוגמא אז עשיתי background : #EAEEF1 url('./dot-blue.gif') repeat-x ; עכשיו יש לי את התמונה לדוגמא תמונה של חץ שכשאני שם את העכבר מעל אני רוצה שהוא יציג אותה עם התמונה של הנקודות הקוד שלה הוא background : #EAEEF1 url('./bg_row2.gif') no-repeat bottom left; אז השאלה שלי היא איך אני יכול להציג את הנקודות ואת החץ ביחד בעזרת CSS בלבד ? תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אולי תשלב את התמונה של החץ ושל הנקודות כתמונה אחת ואז תעשה שזה יחליף את התמונה של הנקודות פשוט.. ?
|
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
אי אפשר, כי זה בעצם נקודה אחת שהוא משכפל אותה לכל הרוחב של ה DIV
והחץ לדוגמא זה תמונה שהוא אמור לשים אותה באמצע ה DIV ככה שאי אפשר לשלב ביניהם, גם התמונה של החץ הרבה יותר גדולה. מצאתי מסמך שאומר איך לעשות את זה אבל זה שייך ל CSS 3 - שום דפדפן שאני מכיר לא תומך בזה עדיין. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אממ..
אז אין מה לעשות, אם זה חץ קטן אז תשים אותו כתמונה וזהו.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
לא הבנתי את השאלה שלך ממש
אבל אם אתה רוצה לשים שתי תמונות רקע אתה יכול על ידי שתי DIV מקוננים אחד בתוך השני, פעם כתבתי פה את הקוד בהקשר של פינות מעוגלות. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
RS324 סתכל מה עשיתי בבאר פה: http://royalgames.3dfaculty.com/designs/forums/ |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
אתה יכול לתת לי את הקוד המדוייק אחי ? לא בדיוק מצאתי...
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אתה חייב לכתוב משו ב DIV.... =/ |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
תראה פה את ההודעה שלי
http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=23413 בקשר לזה שחייב לכתוב משהו בDIV, זה עובד לי גם כשהDIV ריק. Last edited by CpMaster; 08-07-06 at 21:25.. |
![]() |
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
כן, הבנתי הרעיון שלכם הוא ליצור עוד DIV
זה היה יכול להיות בסדר אבל אם יש לי בערך 50 קישורים זה מוסיף עוד 50 DIV סתם... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|