|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
Nitro Ship \\ עוד לוגו חדש ויצירתי הפעם לחברת ספינות!
טוב אז הפעם החלטתי לעצב לוגו לחברת ספינות עלה לי פתאום בראש החברה מנו ספנות חחח אז זה מה שיצא:
http://img366.imageshack.us/img366/554/toshow1zj.jpg עשיתי כמה שיותר חלק אני ממש אהבתי זה יצא נקי ומקצועי. גם פה עדיף לתת תגובות על הסמל עצמו ולא על הכתב.. אני מצפה להרבה תגובות גם הפעם ![]() המשך שבוע מצויין לכולם!, |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
יפה! אהבתי את השילוב של הצבעים!
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
הסמל כללי מדי. קשה לי לדמיין אותו כספינה. גם הקונספט של הלוגו הזה מזכיר מאד את הסמלים של ליגות הספורט האמריקאיות כך שעוד יותר קשה לי לדמיין אותו כסמל לחברת ספנות.
# 4 | |
הוסטסניון
|
תודה על התגובות..
ציטוט:
הסמל ממש לא כללי אולי הקוספנט שלו מזכיר מאוד סמלים מליגות הספורט האמריקאיות אך הוא עצמו סמל בולט ומובן. עוד תגובות ![]() המשך שבוע מצויין, |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
кто ты?
|
לא מי יודע מה
![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
נחמד, לא אהבתי ממש את החלק האחורי שעשית.
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
הסמל הזה לא חייב להזכיר רק ספינה, הוא יכול להזכיר עוד הרבה מאד דברים אחרים לכל בן אדם בעל דימיון בריא. אם אתה רוצה לנתח אותו עוד אז הצבעים הכחול והאדום יפים אבל לא מתאימים לחברת ספנות, הצורה של הספינה כללי מדי ויכול להיות דומה לעוד הרבה מאד דברים אחרים. אם אתה מחליט שהשם הוא nitroship אז הסמל צריך ליצג ולסמל את השם, הספינה לא מזכירה ספינה מהירה אלא אם כבר, ספינת נוסעים. ושוב, אם הספינה הייתה נראת כמו ספינה מהירה אז הלוגו היה נראה כמתאים לליגת תחרויות של סירות מירוץ.
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
לא מובן ממש
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
שילוב צבעים לא משהו, לא קליטתי מה הפואנטה.. לא יודע לא התחברתי..
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
חמוד.
שילוב צבעים לא הכי מותאם הסמל-כמו שאמרו כללי מדי ואם לא היה הכתב-לא היינו מבינים על מה מדבר.... חבל בכללי יצא יפה! |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|