|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
האתר הייצוגי שלי עלה עם עיצוב חדש :)
http://www.dft.co.il/index.php
הוא באנגלית מסיבות שלי , אתם מוזמנים לדווח לי על שגיאות כתיב ![]() ולא כולו מתורגם כי העיצוב הקודםהיה בעיברית אבל אני יעשה את הכל מחר ... איך הוא בכללי ? |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
נחמד.. צור איתי קשר 242128683
|
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
חחח כתבת כמה שורות באנגלית זה נקרא אצלך אתר באנגלית?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
למה מה עוד אמור להיות???
חח טוטב שמע אחי לא משהו העיצוב תחליף מהר |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
העיצוב בכלל לא משהו.. ואם כבר בחרת לרשום באנגלית אז לפחות שלא יהיו שגיאות כתיב.
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
תודה לכולם , כנראה הטעם שלי שונה פה מהשאר .
אני אוהב איך שהאתר נראה ... ומי שאמר שיש שגיאות , שיגיד איפה . |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
בתפריט במקום conect תרשום contact
ועכשיו לגי התוכן בעמוד הראשי. זה מה שאתה רשמת: Welcome to my site. My name is chai sorya I'm i live in rehovot, Israel. I'm dealin with web programing. I'm offering you to visit my site and enjoy the variety of my projects . enjoy, Chai. שורה ראשונה בסדר. שורה שניה יש מספר שגיאות: 1. אחרי שאתה רושם את השם שלך תוסיף פסיק. 2. I'm live לא יכול להיות בחיים. אם כבר I live או I'm Living. שורה שלישית: תוסיף g בסוף ל- dealin. שורה אחרונה: אתה לא יכול לרשום enjoy, chai. תרשום משהו כמו with a hope you like my site, chai או משהו כזה. ואם כבר אתה הולך על אנגלית אז שכל האתר יהיה אנגלית לא חצי ככה וחצי ככה.
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. |
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש חדש
|
אתר נאה =/
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|