|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 | |
חסום
|
ביקורת רעה אל Point-serv.
שלום הוא ברכה לכולם,
היום יום שלישי ה27 הגעתי להסדר אם מנהל חברת Point-serv שאני יבנה לו סיגנון CSS ועיצוב לפורומים ושאני יעבוד אצלו כמעצב וטכאי פורומים , כמו כן סגנון CSS כמו בפורום אונליין-פו.נט. אני מעצב וטכנאי פורומים כימעט שנה וחצי . הוא היתלהב מימני וישר קפץ על הרעיון שאני יעבוד אצלו בחברה בתור מתקין ומעצב פורומים+התקנת מודים וכ'ו. סבבה אמרתי נרוויח קצת. מה שהתמורה הייתה היא רדיו + איחסון לשנה , וגם דומיין co.il , כבר הבנתי שמשהו מסריח , מי הטמבל שיביא co.il? בקושי החברה מרוויחה את הכסף של הדומיין הזה. בכל מיקרה אמרתי יאלה נילך על זה,מי יסרב לדומיין co.il ורדיו ואיחסון לשנה? היום סיימתי לעשות לו פורום ראשון אם CSS עיצוב יצא משהו יפה. באתי הבאתי לו ופיתאום מה אני רואה?שהוא שינה סיסמה לפאנל ניהול , ובלי בושה צי'טט לי בicq מה שאני יכתוב לכם כאן. ציטוט:
אני אומר לכולם , אל תיתעסקו אם הבן אדם הזה. ומי שבטח אומר שאני לא צודק אני נישבע לכם ואני גם יצלם תיצלומי מסך. הבן אדם שאיתו דיברתי היה יניב , אמרו לי שאמיר נסע והוא מחליף אותו. Last edited by Yakido; 27-06-06 at 00:38.. |
|
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
באמת חבל למנהל point serv היה מוניטין טוב
אך הרגע הוא נהרס על מה שהוא עשה לו. ממש חבל שונא אנשים כאלה
![]() Last edited by DorWD; 27-06-06 at 00:27.. |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
אין מצב שדביר יעשה דבר כזה - בחיים לא .
דביר בנאדם נשמה הוא בחיים לא ייגנוב לבנאדם כסף חבל לך על הזמן עבודה או כסף בחיים הוא לא ייגנוב לבנאדם ואני מכיר אותו אישית . לפי דעתי מישהו מתחזה לדביר זה לא הוא לפי גם כן מה שאתה אומר . |
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
עצוב לשמוע...אבל אני חושב שאתה עובר פה על החוקים כי אתה לא היית לקוח שלו =/
**עריכה: מאור תראה מה הוא רשם "הבן אדם שאיתו דיברתי היה יניב" |
![]() |
# 6 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
חבל לשמוע על כאלה מקרים, תהיה בטוח שהוא יאבל 90% מהלקוחות שלו ולא יבואו אליו יותר, פשוט בושה!
חסום
|
הוא לא מתחזה ולא שום דבר , הוא פתח לי גם איחסון ל20 מגה ישר שאני יעלה את הפורום.
אז איך ? אם הייתם בסיפור שלי הייתם יודעים מה הוא יצא. ואני ישבתי 4 שעות על הפורום הזה ובסוף תיראו מה יצא. |
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
ממש בושות מה שקורה כאן בשוק ההוסטינג מחיים לא ראיתי דברים כאלו חריפים
איך זה יתכן ככה טוב שאין תקשורת בינ"ל בשוק ההוסטינג אחרת ישראל במקום האחרון על כל מקרה ידידי אתה נראה אדם מאוד נחמד ובעל מוטיבציה תיקח את עצמך בידים ותבנה מערכת כלשהי ופשוט תמכור אותה בהצלחה רדי, |
![]() |
# 9 | |
חסום
|
ציטוט:
אך תיראה מה אנשים יכולים לעשות מהתמיאות שבהם. פעם הבאה אני ידע איך להתנהג. רק רציתי להעביר לכולם מסר,שלפני שעושים עסקים צריך קודם כל קשר טלפוני וגורם שישכנע אותך שאיתו אתה עושה עסק. ודרך אגב,לגבי המערכת אני עובד על משהו. Last edited by Yakido; 27-06-06 at 00:50.. |
|
![]() |
# 10 |
חבר חדש
|
עזוב אותך אחי
חברה חובבנית |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|