|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
ביקורת על החברה Light-Era
קודם כל רונן אחלה גבר
![]() קניתי מהחברה 3 דומיינים עולמיים ואני מתכוון לקנות עוד כמה בהמשך... הדומיינים הראשונים הגיעו תוך יום-יומיים אך בגלל בעיות עם אי פאוור ולא בגלל רונן. אי פאוור לא אישרו את ההזמנה וביקשו צילום של תעודת זהות או משהו כזה... מישהו אחר היה אומר יש בעיות והדומיין היה מגיע תוך שבוע. אך רונן ישר שלח והדומיין הגיע מהר. לא היו לי בעיות שהדומיינים הגיעו תוך יום-יומיים מכיוון שזה סביר ולא אשמתו, וחוצמזה גם לא הייתי לחוץ על הדומיינים. הדומיין השלישי שהזמנתי ממנו הגיע תוך חצי שעה והייתי מבסוט רצח ![]() בקיצור רונן אחלה בנאדם. לא התנסיתי בשירות האיחסון שלו. אך אני בטוח שגם השירות הזה פצצה כמו שירות הדומיינים אצלו ![]() בהצלחה רונן |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
יש הרבה ביקורות טובות על השירותים שלהם!
בהצלחה!
Permanently Banned
|
כן אע כבר אין לו מקום בחתימה לביקורות חח
|
![]() |
# 5 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
יש בהחלט הרבה ביקורות על החברה, בהצלחה רונן.
חבר מתקדם
|
ידוע,
בהצלחה רונן =] עידן, . |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
כל הכבוד
ובהצלחה בהמשך הדרך |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
רונני?
ליגה אחת מעל כולם ![]() דומיינים=רונן, שרת=רונן, שרות= רונן מה צריך יותר:P בהצלחה ![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
רונני,
בדומיינים מספר 1 מודיע שהדומיין הגיע מגיע לך , באיחוסן שרתים טסים ![]() רונן מגיע לך גם 10000 ביקורות ![]() אחלה גברבר ![]()
חבר על
|
ידוע! רונן אחלה בן אדם
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|