![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
עזרה קטנה ב-asp
שלום,
אני מחפש עזרה קטנטנה, תראו: יש נגיד דף יצירת קשר ששמו x.asp, בטופס יש, - שם. - טלפון - ת.ז. עכשיו, ברגע שלוחצים "שלח", אני רוצה שבדף y.asp הוא יציג "תודה לך [שם] הטלפון שלך הוא [טלפון] ומס' ת.ז שלך הוא [ת.ז]" אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא. |
![]() |
![]() |
# 2 |
Fatal Error
|
אתה שולח את הפרטים ב get או ב post?
# 3 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אני ממש מתקשה להאמין שאתה שואל את זה ברצינות. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
ב"ה
אני מציע לך לקרוא את המדריך הזה: http://webmaster.org.il/guide.asp?su...&class=request ול Eye-Soft אם הייתי מנהל הייתי נותן לך אזהרה.
# 5 | |
אחראי קהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
זה לא אליאב אנשים
![]() זה אדם, אני עובד עם אליאב. אני יודע שאתם חושבים "למה אליאב לא עוזר לך.." הוא כרגע עסוק, והוא אמר שרק בערב הוא יעזור לי.. אז הוא נתן לי את המשתמש והסיסמא שלו בפורום ואני מקווה שיעזרו לי. אני שולח ב-post. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
http://tic-tac.net/eliavsys/default2...ive_page_id=76 באתר שלו יש שימוש בדברים שהוא שאל, אני מתכוון שאני לא חושב שזה הוא באמת ששואל את זה... הוא יודע את זה ואני בטוח שהוא יודע את זה. הוא יודע לעבוד עם מסדי נתונים ויש אצלו באתר טופס יצירת קשר וטופס חיפוש... עריכה: אהה, תראו תגובה מעלי. מה אמרתי ?! ידעתי שזה לא הגיוני שזה הוא ששואל את זה... |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
אחלה אנשים תחמיאו לאליאב אחר כך
![]() יש מצב מישהו עוזר לי? |
![]() |
![]() |
# 9 |
Fatal Error
|
קוד:
var sName = Request.Form("name")(), nPhone = Request.Form("phone")(), nID = Request.Form("id")(); Response.write("אהלן " + sName + ", מספר הטלפון שלך (כאילו שלא ידעת) הוא " + nPhone + " ומספר תעודת הזהות שלך היא " + nID); כאשר phone, id ו name הם שמוות השדות בטופס
# 10 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
PHP קוד:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|