|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
ביקורת על חברת Expert-Serv.Co.iL
הביקורת היא על נמרוד ומושיק. מחברת: www.Expert-Serv.co.il
אז נתחיל?: לפני כמה ימים חיפשתי ספונסרים לרשת אתרים שלי לינק : www.cZone.co.il לאחר כמה שעות מושיק פונה אלי ואומר שהוא מוכן לתת. אוקי הוא פתח לי והכל אני העלאתי גיבוי. הוא אפילו עזר לי!. ולאחר יום גם עזר לי להתקין מודים, עזר לי בדברים שהיתי צריך בלי לבקש אגורה!. הם עזרו לי. כמו שאף חברה לא היתה עוזרת. הם תמכו בי ועזרו לי לקדם את הרשת. נימרוד תמיד היה פנוי ותמיד היה עוזר לי. היה מפעיל את כל מי שהיה צריך כדי לעזור!! עזרו לי אפילו לפרסם. ועזרו הכל. בשביל מה? בשביל באנר?! הם אחלה אנשים הם עוזרים תמיד שצריכים. ועל כך אני אף פעם לא ישכח אותם. הגלגל יסתובב. ושהוא יהיה אצלי. הם יראו בדיוק את אותה עזרה ותמיכה כמו שהם נתנו לי. אני אומר לכם אל תחשבו תבחרו בהם. אם הם נותנים כזה יחס לאנשים שאפילו לא לקוחות אז אני מת לדעת מה הם נותנים ללקוחות. אתר החברה : www.Expert-Serv.co.il בתודה רותם. Last edited by Rothem; 28-06-06 at 11:43.. |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
ווואו אחי תודה... לא צפיתי לביקורת ממך בכלל.
חחח הפתעת אותי ![]() תודה רבה.
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ידוע =]
נימרוד ומושיק נותנים את הנשמה בחברה שלהם, בהצלחה בהמשך. אבל חבר שמור על החוקים....
חבר מתקדם
|
כמה פעמים אפשר להגיד כבר תמילה "ידוע"
כן זה ידוע.. אתה לא מחדש שום דבר.. אנשים טובים עם חברה מופלאה ![]() בהצלחה, עמיטל |
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
תודה רבה,רותם שמח שאתה מרוצה!בכל עזרה באמת,אל תשכח לפנות...שירות לא עולה כסף...בהצלחה עם הרשת ותודה לכולם!
|
![]() |
# 6 |
חבר על
|
|
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
קרא חוקים,
לא מלאו לך עדיין שלושים הודעות במונה ההודעות, נעול + אזהרה