|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
שאלה בקשר לתיכון\בגרות
אהלן
היום היתה לי מין פגישה של התיכון שהסבירו מה יהיה, וכמובן שלא הבנתי כלום =] אשמח אם תסבירו לי כמה דברים. קודם כל, מה בכללי אתם חושבים? שנה הבאה בסוף י' אני אמור לעשות מתמטיקה 5 יחידות (כל השאלונים) + יחידה בלשון, זה אפשרי בכלל? עכשיו גם דיברו על נזי"ם (נקודות זכות), אז הבנתי שצריך להגיע ל145 בשביל לקבל בגרות, ובשנה הבאה (י') אני יכול לקחת רק קורס אחד, וזה יוצא איזה 4 נזי"ם או משהו, אז איך מגיעים ל145? יצא ככה שעכשיו אני כבר בן 16 ואני בכיתה י', יהיו לי בעיות עם הצבא? אשמח אם תענו לי ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
נקודות זכות? אתה בטוח שבטעות לא הגעת לסיור באוניברסיטה?
![]() ולא נראה לי שמישהו יכול לסיים 5 יחידות מתמטיקה בשנה אחת,אולי זה קורה פעם ב... |
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
א) לא שמעתי בחיים שלי על נקודות זכות, ואני תלמיד כיתה יא'.
ב) לגבי מ"מ , הגיוני, קוראים לזה חמש מוגבר, מסיימים בכיתה י', אבל אני זוכר שגם עושים איזה טופס בכיתה ט' (בסופו) והיחידה בלשון זה בדיחה. ג) הצבא ישלח לך צו ראשון, יש שם ספח שאתה שולח להם שאתה עדיין בכיתה י', רק ממלא אותו עם הפרטים ושולח חזרה וזהו. הם יודעים שיש כאלה שבגיל המתאים אבל עדיין שכבה מתחת אז הם עשו להם טופס מיוחד. בהצלחה בכניסה לתיכון.
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
תודה לשניכם!
אממ זאת תוכנית נסיונית שעושים תואר במקביל עם הבגרות או משהו, שבקיצר אמור להיות לי תואר בגיל 21 לפני צבא (או שמבמקרה שלי ב22 חח). |
![]() |
![]() |
# 5 |
Whatever
|
הזנק ?
# 6 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
וקוראים לזה עתודה אקדמאית ![]() אחרי שאתה מסיים בית ספר אתה הולך לילמוד באוניברסיטה בזמן הצבא ואז אתה מתגייס וחותם על קבע ויש עוד פרוייקט חדש שנפתח לפני שנה אם אני לא טועה ששם אתה אמור לסיים תואר עד כיתה י"ב(מה שלפי דעתי נראה מאוד הזוי). |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
הזנק? מה זה
![]() וזה גם לא עתודה, אני לא חותם על שום קבע בנתיים =] וזאת שנה ראשונה שמריצים את הפרוייקט הזה... עריכה: התוכנית השנייה (ההזויה), יש מצב שזה זה עריכה 2: ביררתי קצת, ובקיצור זה שב-יג' אמור להיות לי כבר תואר. Last edited by mlnn; 22-06-06 at 20:10.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
Fatal Error
|
לדעתי שלושה שאלונים במתמטיקה בפעם אחת זה טירוף. לא רק בגלל כמות החומר והעומס אלא גם כי זה מיד אחד אחרי השני. מצד שני, יהיו לך אלף הזדמנויות לשפר את זה במועדים הבאים (חורף י"א -> קיץ י"א -> חורף י"ב וכו').
בנוגע לנ"ז (נקודות זכות) - בשביל לקבל תואר אתה צריך 108 נקודות זכות ועבודה סמינריונית (לפחות ככה זה באו"פ ששם למדתי ואני מניח שגם שם אתה הולך לעשות את התואר). ותכל'ס עתודה זה די להתחתן עם הצבא (3 או 4 שנות לימוד, תלוי מהמסלול + 3 סדיר + 3 קבע). לפחות לדעתי, עתודה טובה בשני מקרים - אנשים מיעוטי יכולת (כספית) ואנשים שמעוניינים ללמוד רפואה - רק אז שווה ללכת לעתודה. בכל מקרה, אם יהיה לך יותר מחצי תואר (כלומר 54 נ"ז) תוכל לעשות דח"ש ולהשלים את התואר ואז דפקת את צה"ל לגמרי (רק בדוק עד הסוף שאתה לא מחוייב לקבע במקרה כזה) ![]()
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
אוקי תודה eLad, אז הפרוייקט הזה הוא שאני אמור לקבל תואר כבר ב-יג', בלי התחייבות לצבא.
וגם זה לא כל כך עוזר לי לשפר כי נראה לי שאם אני לא עושה מעיפים אותי מהפרוייקט חח =\ |
![]() |
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בעקרון בסוף כיתה י' אצלנו בבצפר עושים בגרות רק מי שעושה 3 יחל
מי שעושה 4 או 5 הוא עושה 2 בגרויות ב יא' ו את השלישית ב י'ב עכשיו בנוגע לצו גיוס אין לך מה לדאוג אם אתה מסיים כיתה י' ואתה בן 17 והם שלחו לך צו ראשון תשלח להם בחזרה שאתה בכיתה י' רק מסוף יא' אפשר להתגייס.. עכשיו בנוגע ליחידות אחרות אתה עושה בכיתה י' לשון יחידה וב-יב' עוד אחת שזה חיבור הנושא בהסטוריה-חלק א' כיתה י' הסטוריה חלק ב'-כיתה יא' או יב' תלוי איך זה אצלך בבצפר ולי בבצפר הוסיפו בכיתה י' ביולוגיה ממש מבאס.. וזהו אם יש לך עוד שאלות תשאל ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|