|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
![]() שלום, שמי רותם, ואני מנהל את .
לאחר שחיפשתי מתכנת, מצאתי את אורי, שפשוט נתן לי מחיר זול מאוד למה שרציתי, וסיים את מה שרציתי, בזמן קצת מאוד! (אחרי זה היו רק תיקונים קטנים). חוץ מזה שהוא בן אדם פשוט זהב שכיף לעבוד איתו, הוא פשוט מספק לך את מה שאתה רוצה ובכיף! הוא נשאר איתי עד מאוחר כדי לתקן דברים. הוא שינה עוד דברים בתכנות כדי שהכל יהיה מושלם! אני אומר לכם, מתכנתים כאלה, לא תמצאו כל יום! לסיכום: פשוט מומלץ לעבוד איתו בקשר לתכנות אתרים, הוא מבין את הלקוח ודואג לו, הוא בן אדם בוגר ואחראי, ומתכנת פצצה. אורי, שיהיה לך בהצלחה בהמשך, לי היה נורא כיף לעבוד איתך! ![]() פרטים ליצור איתו קשר: אייסיקיו: 336631122 מסנג'ר: ibigman@gmail.com יום טוב, רותם.
משתמש - היכל התהילה
|
טוב לדעת.
הוא תכנת לך את http://www..com/? |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
כן.
ותאמין לי שאני מרוצה. אם רק היית רואה כמה הוא השקיע.
חבר על
|
ידוע, אורי אחלה בנאדם
![]() |
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
טוב לדעת
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
טוב לדעת!
|
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
טוב לדעת!
![]() |
![]() |
# 8 | |
אחראי פורום
|
יפה יפה
![]() מי כמוני יודע כמה אורי משקיע. רק אציין כמה דברים - אורי, עבד על העיצוב עד שעות מאוחרות (12 בלילה ככה ביום שלומדים בו). אורי, עבד על העיצוב שלך ולאחר מכן התחיל להכין את העבודות שלו מהבית ספר - מראה על יכולת התמדה. אורי, במידה ואתה לא יודע בגלל כמה דברים שרצית לתקן (שלא היו אמורים להיות כלולים והביא בחינם) קידד את האתר כמה פעמים מחדש... אורי, אחלה בן אדם, שמח לעבוד איתו. אחלה בן אדם - כמישהו שמדבר איתו סביבות השעה וחצי כל יום. ציטוט:
בהצלחה לאורי ולרותם עם העסק החדש. המשך יום נעים וסוף שבוע נעים.
# 10 |
הוסטסניון
|
כן, טוב לדעת שגיא מפרש סרב עובד איתך.
![]() אורי, זה מגיע לך. ![]()
|