|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
האם המחשב שלכם הוא Windows Vista Capable and Premium Ready
כלי חדש, מענקית התוכנה מאפשר לנו לבחון ולגלות האם המחשב שלנו הוא Windows Vista Capable and Premium Ready , משמע האם נוכל להריץ את ויסטה, הכלי יבדוק ויסרוק את המחשב , יציג מה לא תואם ומה לשדרג, את ההתקנים המחוברים למחשב ותאימות של מנהל ההתקן.
נוסף לכך תגלו איזו גירסא של ויטסה מתאימה למחשב שלכם ... בדקו כבר עכשיו http://go.microsoft.com/fwlink/?link...26&clcid=0x409 |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
זה כבר ישן, בדקתי כבר, המחשב מסוגל להריץ..
![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
כמה שמהחשב שלי נחשב גרוטאה,
הוא הראה תאימות מלאה בכל המאפיינים האפשריים. |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
ה"Aero" של Vista טיפה כבד יותר ממה שחשבתי (ברגע זה Aero מופעל אצלי), וקשה לי להאמין שהמחשב שלך (רפי) יכול להריץ את Aero חלק כמו XP.
בנוסף, במאמץ "לנטרל" את המתחרים (Mac OS X) הם "חיקו" מספר מאפיינים ("שרלוק", ממשק גראפי פעיל, "דופי" וכו'...) ישנם בברירת מחדל (מוסתרים מאחורי "פעולות מערכת") תוכנות ששוקלות 500MB זיכרון (כן כן RAM) ברקע שיש להן 0 שימוש מעשי (ואי אפשר לכבות אותן). Vista בפועל תאמץ את המערכת יותר מהרצה של Quake 4 על רז' גבוהה במקס' הגדרות! (אני מדבר על החוויה המלאה עם Aero וכו'...) וראיתי מכתב שMicrosoft הגישו לDell, תאמינו לי שהדרישות לאישור "מחשב מותאם לVista" טיפה מוגזמות! (מטכנולוגיות "High End" שבכלל לא יצאו ועד כפתור ירוק קטן על המקלדת שכתוב עליו Vista) |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
Intel P-4 LGA 775 64Bit לום אמ: INTEL GRANT COUNTY זיכרון פנימי: 512 מגה דיסק קשיח: 80 ג'גה SATAII כרטיס מסך: FX 6200 256M DDR2 T.C* *למרות שמומלץ ATI X300 upto 128M PCI-Express או ATI RX-1300 T.C 512M DVI מחירו לא הכי יקר שבעולם. ואם אתם רוצים רשימה של כרטיסי מסך תומכי ויסטה - אמרו אנא. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
כל כרטיס מסך שמריץ DX9 תומך בVista (כלומר GeForce FX5200 ומעלה).
ואני עכשיו מריץ Vista! (הBeta 2 נחשבת כמערכת הסופית + מספר באגים ומס' ישומים שעדיין לא שולבו במערכת כלומר היא יכולה רק להיות "כבדה" יותר) והמחשב שלי הוא: AMD Athlon 64 FX-55 ClawHammer גם במצב שמדובר בעותק חלק של Vista לא חסרים מקרים ש"פתאום" המערכת "אוכלת" לי כמעט 1GB זיכרון.DFI LanParty UT SLI-DR Expert Venus G.Skill F1-3200DSU2-2GBFX GIGABYTE GeForce 6800Ultra OCZ PowerStream SLI 520W WesternDigital Caviar SE16 250GB S-ATA 7,200RPM 16MB הדבר שהכי זולל זיכרון במערכת ללא ספק Internet Explorer 7, כי גם אם ישומים שתופסים מאות מגה הIE פשוט מגדיל את צריכת הזיכרון בלי הפסקה! לסיכום, אם אין לך הרבה מאוד כסף להוציא על מחשב שיחזיק את Vista חלק עדיף להשאר עם XP כי הסיבה האמיתית היחידה להריץ Vista היא התמיכה בDX10 (ואם אין לך כרטיס DX10 או כמו המצב כרגע שבכלל אין שום ישום DX10 אין צורך!). |
![]() |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מתי הויסטה משתחררת?
ואם יש גירסא מומלצת להוריד ולהתקין עכשיו? |
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
הגרסא הסופית כנראה תושק בQ1 2007.
ויש מגוון גרסאות (לכל גרסא שהיא 64Bit יש אחות ב32Bit), הגרסא המושלמת היא Windows Vista Ultimate. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|