|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
תקלה: "לא נמצא HARD DISK?!"
שלום, היום קיבלתי מחשב לפירמוט, אך בביש מזל, כשאני שם את הדיסק לפירמוט הוא כותב לי שהוא אינו מוצא הרד דיסק, מחשב זה היה ככל הנראה כבר בשימוש ,
מה יכולה להיות הבעיה? האם צריך להגדיר משהו?! SOS |
![]() |
![]() |
# 2 |
Whatever
|
המחשב רושם לך "לא נמצא HARD DISK?!" ?
מדבר עברית.. בטח מחשב חדש. מה התקלה בדיוק שאתה מקבל?
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
ב"ה
הדיסק קשיח כנראה SATA. אמור לבוא איתו דיסקט או שבדיסק שמקבלים עם הלוח M יש את התוכן של הדיסקט אז תכין אחד. כשמתחילה הטעינה במסך הכחול של ההתקנה XP אומרים לך ללחוץ F6 אם אתה צריך לטעון משהוא אז תלחץ שמה על F6, תחכה שהטעינה תסתיים ואז הוא ישאל אותך איזה מנהל התקן לקחת כדי לזהות את הדיסק קשיח. תכנס לדיסקט ותבחר את מה שנראה לך מתאים.
# 4 |
חבר פורום
|
בניה, יש אפשרות גם ליצור דיסקט כזה?
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
Whatever
|
ציטוט:
![]() |
# 6 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
עריכה: המחשב גם לא שלי, אני לא בטוח שמי שנתן לי את המחשב לטפל בו אני לא בטוח שיש להם דיסק, אז ניתן ליצור |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
Whatever
|
ציטוט:
Non system disk error בטעינה של מערכת ההפעלה? אם לא, איזו שגיאה בכ"ז אתה מקבל? תרשום אותה פה במדויק.
![]() |
# 8 |
חבר פורום
|
כשאני מגיע בהתקנה עם הדיסק הוא כותב לי שהוא לא מוצא דיסק קשיח, וכשאני מעלה את המחשב רגיל בלי דיסק הוא כותב
DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER |
![]() |
![]() |
# 9 |
תודה על תרומתך.
|
דרך הbios תגדיר שזה יפעיל את המחשב דרך כונן הדיסקים.
תדליק מחדש את המחשב תכניס את הדיסק, הוא יגיד לך ללחוץ אנטר בשביל להריץ את הדיסק או בשביל לעבור לכונן, אני כבר לא זוכר, בכל מקרה, אם זה בשביל להריץ את הדיסק תלחץ אנטר, אם זה בשביל הכונן פשוט תחכה. אין סיבה שהוא יתן שגיאה אם אתה עושה מה שכתבתי.
# 10 |
חבר פורום
|
אפשרויות ההגדרה בביוס הם:
1. Removable Device { Legacy Floppy } 2.ATAPI CD-ROM [ 52X CD-ROM ] 3. IDE HARD DRIVE {NONE} 4.OTHER BOOT DEVICE { INT18 DEVICER NEWWORK} אוקאי בחרתי ראשון את ה ATAPI CD-ROM... שמתי ת'דיסק התחלתי תמחשב מחדש SETUP IS LOADING FILES.... Setup is starting windows Enter=Continu | R=Repair | F3= Quit Enter.. "Setup didnt find any hard disk drives installed in your computer" Last edited by iBain; 15-06-06 at 10:27.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|