|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
מערכת גלריות חדשה לחלוטין :)
גלריות אין סופיות ופאנל ניהול מתוחכם.
המערכת גמורה לחלוטין, מלבד עניין דרגות המנהלים (בעוד מספר ימים יוכל המנהל הראשי לקבוע לכל משתמש גישה לפי גלריה ! משמע משתמש יוכל לשלוט על כל הגלריות תחת הגלריה שהוא קיבל זכות עליה, ועוד כל מיני דברים יפים בהמשך). המערכת כוללת גלריות רקורסיביות ! משמע אין הגבלה לכמות הגלריות שיהיו תחת אותה הגלריה. זה יכול להגיע למצב שכזה: חיות -> כלביםוככה הלאהחומיםחתוליםכתמיםאפוריםנקודות ![]() דרך אגב, שאתם נכנסים, תוכלו לראות בצד שמאל למטה סטטיסטיקות כלליות, שימו לב שאם תלחצו על המילה Statistics תועברו לעמוד סטטיסטיקות של התמונות ! שם משתמש demouser סיסמא demouser כתובת: http://demos.eyesoft.co.il/gallery/ פאנל http://demos.eyesoft.co.il/gallery/gallery רק עשו לי טובה, על תעלו דברים, לא חסמתי את זה כדי שבכל זאת לא לחסום יכולות, אבל אל תתחילו להשתולל ! תגובות יתקבלו בברכה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
נראה טוב (הגלריה עצמה)
- השם משתמש והסיסמא לא נכונים :\ |
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
אופס, מתקן מיד.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
פייי בין העבודות הטובות ביותר שראיתי, הנוחות והיעילות יוצאת מכל מה שהכרנו עד עכשיו!
רק חבל שמתי שאני מוחק קטגוריה זה לא מוחק את התמונה שהעלתי אליה. כל הכבוד לך, מקווה לראות עבודות נוספות שלך בעתיד.
# 5 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
![]() ואני שמח מאוד שאהבת ![]() בחודשיים-חודש וחצי הקרובים אתם תראה יותר ויותר עבודות שלי (עד כה היה לחץ של עבודה ולימודים שלא איפשרו לי לפתח מערכות חדשות). Last edited by Eye-Soft; 11-06-06 at 22:43.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
מאוד מאוד יפה!
נוח מאוד! קבל ח"ח על העבודה, באמת מושקע ביותר! |
![]() |
![]() |
# 7 | |
Permanently Banned