| 
 | ||||||||||
| הרשם |  | שאלות ותשובות |  | רשימת חברים |  | לוח שנה |  | הודעות מהיום |  | חיפוש  |  | 
| 
 | |||||||
|  | |
|  | כלים לאשכול   | תצורת הצגה   | 
|  22-10-05, 12:19 | # 1 | 
| Junior Member | 

רשימת חברות האחסון לפי גודל
			 היי חברים, מצאתי אתר שמציג את כל החברות בארץ לפי מספר הדומיינים שמאוחסנים אצלם (בינלאומיים בלבד) אבל כנראה זה מדגם מייצג: http://www.ipwalk.com/webhost/by_country/country_iso/IL כל "חברה" תוכל לדעת מה גודלה ביחס לשוק. אז למי ששואל מי החברות הכי גדולות בארץ יש תשובה חד משמעית! אלי | 
|  22-10-05, 12:29 | # 2 | 
| Junior Member | 

איך אתם מסבירים את זה?
			 החברה הכי יקרה לאחסון אתרים היא גם ראשונה מבין החברות הפרטיות (לא אינטרנט זהב ובזק בינאומי)????? וכל ה *host.co.il של שני שקלים לחודש בסוף הרשימה???? הנה הסדר כמו שמצאתי שם: בזקבינלאומי אקטקום LiveDns סייטסדיפו (אינטרספייס) gns 1host כל השאר עם המספרים האסטרונומיים הם רשמים של דומיינים בחו"ל. | 
|  22-10-05, 12:34 | # 3 | 
| חבר מתקדם | חחח אהבתי אבל לא נראה לי רציני הם מראים שלחברות שידועות לנו כמצליחות רק בעלות איזה 4 דומיינים לא נראה לי שזה מעודכן... | 
|  22-10-05, 12:39 | # 4 | |
| חבר בקהילה | ציטוט: 
 | |
|  22-10-05, 12:45 | # 5 | 
| מתאורר / יצא בחוץ | מוקר האתר .. והם מספקים מידע מדויק . אך נגיד יש המון חברות בארץ שמאכסנו אתרי םאם דומינים ישראלי אך זה לא מציג זה חבל אך בנוגע לדומינים עולמים זה אמת. | 
|  22-10-05, 12:47 | # 6 | 
| עסק רשום | זה לא בדיוק נכון  כי זה מראה רק עולמי אני יכול להגיד לך שהרוב אצלי עם ישראלי הקהל יעד שלהם ישראלי | 
|  22-10-05, 12:48 | # 7 | 
| Junior Member | 

והנה עוד אחד!
			 | 
|  22-10-05, 12:56 | # 8 | 
| חבר מתקדם | לא ניראה לי מידע מדוייק. הנה כמה דוגמאות: domainthenet.com יש רק 23 דומיינים מאוחסנים. dr-host.co.il 22 דומיינים מאוחסנים. 13 דומיינים מאוחסנים - interserv.co.il. ויש עוד המון דוגמאות... | 
|  22-10-05, 13:03 | # 9 | 
| תודה על תרומתך. | המידע שם לא מדוייק. המספר לא קרוב למספר לקוחות עם הדומיין העולמי אצלי. 
				__________________ Alter. | 
|  22-10-05, 13:26 | # 10 | 
| מתאורר / יצא בחוץ | לא הגיוני יש לי 18 דומיינים עליי | 
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| 
 | 
 |